Teatre Municipal

Sabers populars i llibertat d'expressió

CartellDia: diumenge 10 de febrer de 2019

Hora: 11.00h

Lloc: teatre Municipal de Balaguer

Organitza: Assemblea Pagesa de Catalunya

 

En suport a la Dolça Revolució i a Josep Pàmies. Contra el Pla de pseudociències del govern de l'estat i la repressió del Deparament de salut.

En aquest acte hi intervindran Teresa Forcades, doctora en salut pública, Josep Pàmies, pagès i divulgador, Pep Riera, pagès i Martí Boada, doctor en ciències ambientals. Parlaran entre altres sobre la salut, contra el pla de pseudociències, contra les multes de la Conselleria de Salut i en favor dels sabers populars i pagesos.

Durant l'acte es podrà escoltar la música de Lídia Pujol, Sílvia Tomàs, Juanito Piquete, Sisu Coromina i Dos, tres o més.

L'acte té una vessant solidària amb la Dolça Revolució i Josep Pàmies. Per aquest motiu s'ha previst la col·laboració amb un bo d'ajut voluntari de 3 a 5 euros.

A més, es realitzarà un dinar solidari al preu de 10 euros. Segons expliquen els organitzadors, els diners recollits durant l'acte i el dinar no són per pagar cap multa, sinó que organitzen aquest acte per defensar que les persones puguin debatre sobre salut quan i on vulguin i per donar suport econòmic.

Així doncs els diners recaptats es destinaran a les despeses de la defensa jurídica que es generen en no acatar els 720.000€ de multa que els han imposat a la Dolça Revolució i al Josep Pàmies.

Com que l'aforament de l'acte és limitat, es recomana inscriure's. Les inscripcions es poden realitzar des de les xarxes socials de Som lo que sembrem.