Teatre Municipal

Estranyes relacions - #FemNosSentirBalaguer - Teatre interactiu - cicle A Escena

El Teatre Municipal de BALAGUER reprèn la seva activitat amb públic assistent amb una limitació del 50% de la seva capacitat, amb el concert OVIDI 25, TRIBUT A OVIDI MONTLLOR aquest proper diumenge 29 de novembre a les 18h.

A conseqüència de les darreres mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19, RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, amb una vigència del 23 de novembre fins al 6 de desembre de 2020 on, entre d'altres, limita la mobilitat els caps de setmana per l'aplicació del confinament perimetral municipal des de les 6 del matí dels divendres a les 6 del matí dels dilluns. Aquest fet fa que tots els espectadors que NO SIGUIN RESIDENTS A LA CIUTAT DE BALAGUER, NO PODRAN DESPLAÇAR-SE AL TEATRE. Els espectadors NO RESIDENTS a BALAGUER que tinguin entrades comprades per al CONCERT OVIDI 25 (29 de novembre) i ESTRANYES RELACIONS (4 de desembre) NO HI PODRAN ASSISTIR. Si ets uns dels espectadors afectats i tens entrades comprades, cal que envïis un correu a l'adreça entradas@4tickets.es i sol.licitar-ne la devolució.

 

Dia: divendres 4 de desembre de 2020

Hora: 20.30 h

Direcció: Carme Vilar, Joan Monells
Guió i intèrprets: Carme Vilar, Beti Español, Joan Monells
Vestuari: Frec a Frec

Durada aproximada: 1 hora i 15 minuts

Edat recomanada: a partir de 13 anys

Preu: 5 €

Venda d’entrades: a partir del 13 d’octubre en aquest enllaç

Cinc escenes seguides d’un debat teatral. A partir de cada escena es farà interactuar al públic sobre com algú pot convertir-se en una persona maltratadora o en víctima de maltractament.

Espectacle de caràcter educatiu i interactiu que ens parla on es gesta la violència masclista i la seva possible detecció en una relació.

 

Espectacle