Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Teatre Municipal de Balaguer


El Gallardo español - Teatre

CartellDia: diumenge 13 de desembre de 2020

Hora: 18.00 h

Intèrpret: Peyu
Guió: Peyu, Joan Roura
Disseny de llums: Dani Tort
Espai sonor: Oriol Baulenas
Producció: El Corral de l’Humor

Durada: 1 hora i 30 minuts

Preus: 15 € platea, 12 € amfiteatre

Venda d’entrades: a partir del 13 d’octubre en aquest enllaç

En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquest cop. Per no buscar-se més maldecaps, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: ‘El gallardo español’ de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l’escenari de l’etern conflicte entre moros i cristians serveix d’excusa per explicar una història d’amor prohibit.

Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arla... Salvant les distàncies, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem “salvant les distàncies” perquè Terra Baixa no s’assembla gens a El gallardo español.

Qui no entengui l’espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s’ha gestat podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, respondrà les preguntes del públic.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat