Teatre Municipal

OVIDI 25 concert tribut a Ovidi Montllor - #FemNosSentirBalaguer - Música

El Teatre Municipal de BALAGUER reprèn la seva activitat amb públic assistent amb una limitació del 50% de la seva capacitat, amb el concert OVIDI 25, TRIBUT A OVIDI MONTLLOR aquest proper diumenge 29 de novembre a les 18h.

A conseqüència de les darreres mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19, RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, amb una vigència del 23 de novembre fins al 6 de desembre de 2020 on, entre d'altres, limita la mobilitat els caps de setmana per l'aplicació del confinament perimetral municipal des de les 6 del matí dels divendres a les 6 del matí dels dilluns. Aquest fet fa que tots els espectadors que NO SIGUIN RESIDENTS A LA CIUTAT DE BALAGUER, NO PODRAN DESPLAÇAR-SE AL TEATRE. Els espectadors NO RESIDENTS a BALAGUER que tinguin entrades comprades per al CONCERT OVIDI 25 (29 de novembre) i ESTRANYES RELACIONS (4 de desembre) NO HI PODRAN ASSISTIR. Si ets uns dels espectadors afectats i tens entrades comprades, cal que envïis un correu a l'adreça entradas@4tickets.es i sol.licitar-ne la devolució.

 

Dia: diumenge 29 de novembre de 2020

Hora: 18.00 h

Mai se’n va, sempre és qui torna

Músics: David Caño (veu), David Fernández (veu i guitarra), Borja Penalba (veu i guitarra), Mireia Vives (veu)

Durada aproximada: 1 hora i 15 minuts

Preus: 10 €

Venda d’entrades en aquest enllaç

Això, sense saber-ho, va arrencar el dia que l’Ovidi va marxar de vacances i vam quedar muts. Érem vailets desconcertats en un món injust i capitalisme i patriarcat, desbocats, trinxaven el món. Precaris a la deriva, ja ocupàvem carrers contra tanta intempèrie. Avui, marges i tangents, continuem més perduts que l’Ovidi a la transició del 78. Però de sobte, tan lluny i tan a prop, ens plou aquest 2020 zapatista –el foc i la paraula–, per xiuxiuejar que, des del 1995 i allà on anem, portem posat l'Ovidi. Xops de memòria, per dins i per fora. I encara dempeus perquè encara volem. I tu sempre allà: en els moments bons i, sobretot, contra tants moments dolents. Ja veus: amb tu, tot continua sent possible. La vida, per exemple...

 

Noia cantant

Barnasants

Cartell

Cartell

Cartell