Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FESTES

Altres festes


Transsegre 2015

Barques al riuDies: 10, 11 i 12 de juliol 2015. 
Lloc: 
- 1a Etapa: De Camarasa a Sant Llorenç
- 2a Etapa: De Sant Llorenç a Balaguer
 
Programa de baixada:
Dissabte 11 de juliol
- De 09:00h a 14:00h - Verificació d'embarcacions a Balaguer
- De 14:00h a 15:00h - Verificació d'embarcacions a Camarasa
- 16:00h - SORTIDA DE BARQUES desde Camarasa
- 20:00h - Tancament d'arribades a Sant Llorenç
 
Diumenge 12 de juliol
- 11:00h - SORTIDA DE BARQUES desde el partidor de Gerb
- 13:30h - Tancament d'arribades a Balaguer i entrega de premis
 
Programa de la festa:
Divendres 10 de juliol
- Espectacle a càrrec d'Oriol Garcia - Lokito - Escola de Dansa - DubSound
 
Dissabte 11 de juliol
- Concert amb 7drock - Contraband - DJ. Catsong - Kalikenyos FM
 
Diumenge 12 de juliol
- Entrega de premis amb Homo APM  i ball de fi de festa a càrrec d'Alea
 
La Transsegre és la festa més important coneguda arreu de les Terres de Lleida i s'ha convertit gairebé en una festa major d'estiu col·lectiva que es desenvolupa a la ciutat de Balaguer. 
 
Calor, aigua, imaginació i un ambient festiu desbocat, són els principals ingredients d’aquesta festa, una celebració que reivindica la recuperació de l'espai natural del riu mitjançant un descens esbojarrat i no competitiu que cada any aplega més participants entusiastes sobre originals construccions artesanals. 
 
La cursa dura dos dies esbojarrats. La primera part del recorregut s’inicia el dissabte a la tarda enmig d’un ambient de joia. Les barques surten del pantà de Camarasa i comencen la baixada per aigües manses fins a la platja de Sant Llorenç. 
 
A la nit, al Parc de la Transsegre cada any es fa una gran festa amenitzada amb un espectacle que inaugura la Transsegre, i amb un gran concert que dura fins a la matinada. 
 
Diumenge, la festa aquàtica continua. A les deu del matí, els participants que dissabte van arribar a bon port, lluitant amb la ressaca, surten de la pressa del Partidor de Gerb, i fan un recorregut de més de quatre quilòmetres per acabar un altre cop a Balaguer. 
 
Tothom participa de la celebració, perquè mentre els navegants fan esforços per acabar la cursa, els acompanyants i el nombrós públic assistent es diverteixen amb els grups d’animació que fan més curta l’espera des de terra ferma. 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat