Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FESTES

Altres festes


Revetlla de Sant Joan

CartellDia: dissabte 23 de juny de 2018

Hora: a partir de les 17.00h

PROGRAMA:

17.00h Aprèn a tirar petards amb seguretat, a càrrec dels Diables “Bèsties Feréstegues” de Balaguer. Petardada popular on els infants i joves, acompanyats d’un adult, podran aprendre a tirar petards amb seguretat. Els menors d’edat han de venir acompanyats per algun responsable major d’edat, i han de portar la seva pròpia pirotècnia. Lloc: Plaça del Morter.

18.00h Arribada de la Flama del Canigó a càrrec de la Colla Bastonera i Grallera de Balaguer, i a continuació Diables infantils, a càrrec del Grup de Diables infantil de Lleida, a la plaça del Mercadal. Es finalitzarà amb el ball de l’”Harpia”.

19.00h Animació infantil “Tabasco que rasco” de la cia. Rovell d’Ou.

23.00h Espectacle de carrer “Volentins de Foc” per a tots els públics a la plaça del Mercadal. CartellUn espectacle que sorprèn amb el seu salt d’anell de foc, increïbles efectes visuals creats amb foc real i molt més! En aquesta actuació no hi haurà pirotècnia. Durant l’espectacle es donarà coca de Sant Joan i moscatell.

00.00h Rua de llum i foc de Sant Joan, a càrrec del grup local Diables “Bèsties Feréstegues” de Balaguer i Diables de Lleida. Recorregut: Sortida des de la plaça creuant el pont Nou, i av. Països Catalans fins a l’estació d’autobusos. A continuació ballada de les bèsties i encesa de la foguera. En aquest espectacle no hi haurà pirotècnia.

00.45h Concert de nit amb el grup de versions “Pelukass” i a continuació discomòbil fins a la matinada.Lloc: Plaça del Morter.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat