Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FESTES

Altres festes


Sorteig Harpia

CartellBALAGUER SORTEJA UN CAP DE SETMANA PER A DUES PERSONES A L’EDAT MITJANA DINS EL MARC DE LA FESTA HARPIA 2018. BALAGUER MEDIEVAL 

La guanyadora ha estat Júlia Creus Bosch. 

L’Ajuntament de Balaguer amb col·laboració dels comerciants del Centre Històric i l’Associació de Comerciants de Balaguer ha organitzat un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’Edat Mitjana coincidint amb la celebració de la Festa Harpia 2018. Balaguer Medieval que tindrà lloc els propers dies 14, 15 i 16 de setembre, a la ciutat. 

Es tracta de viure una experiència tot rememorant el passat, convivint al campament medieval que el grup de recreació Fets Històrics munta durant els dies de la festa al parc de la Transsegre, on es conviu amb l’essència històrica de l’època .

D’aquesta forma els agraciats seran rebuts el divendres a les 20.30 h a baix al campament, i seran apadrinats pel grup Arnau Mir de Tost, els lliuraran el vestuari propi que hauran de dur durant aquests dies i es convertiran en dos personatges més.
El premi inclou dormir les dues nits en una tenda medieval, els àpats amb els grups de recreació i participaran en les diferents activitats programades durant tot el cap de setmana dins el campament.

La voluntat és promocionar aquest espai dins d’aquesta gran festa que és l’Harpia 2018 a Balaguer.
Les butlletes per a participar-hi es trobaran als diferents comerços de la ciutat a partir del dia 10 d’agost i es podran omplir fins el dia 10 de setembre.
 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat