FESTES

Altres festes


Tres tombs i festivitat de Sant Antoni 2018

Tres tombs a la plašaDia: dimecres 17 de gener de 2018

7.00 h repic de campanes per anunciar la festa

8.00 h cerimònia de benedicció dels populars panets de Sant Antoni Abat

9.00 h missa a l’altar de Sant Josep, oficiada per mossèn Jordi Freixenet.

11.00 h celebració de la missa solemne oficiada per mossèn Joan Pujol, concelebrada pels altres mossens de la parròquia i amb l’assistència de la junta de la Confraria, que és qui organitza aquesta diada, i les diferents autoritats locals.

12.00 h tres tombs a la plaça del Mercadal presidits pel rector de la parròquia, la Confraria i autoritats. Primer es beneiran els animals domèstics, després les carrosses i en començar el tercer tomb es lliuraran els premis i trofeus. Finalment, es beneiran els tractors i maquinària. Tots ells, en finalitzar els seus tres tombs rebran la invitació per al dinar  de germanor i ball de tarda que tindrà lloc al pavelló Molí de l’esquerrà.

La carrossa guanyadora s’emportarà 300€ i un trofeu; la segona 210€ i un trofeu, i la que quedi en tercer lloc, 150€ i un trofeu. La resta de carrosses participants rebran 80€ i també un trofeu cadascuna.

14.00 h dinar de germanor i ball de tarda al pavelló Molí de l'Esquerrà.

Els actes d’aquesta festivitat acabaran el dissabte dia 27 amb el tradicional sopar de Sant Antoni al Restaurant del Santuari amb el sorteig de la rifa del porquet i ball fi de festa.

Organitza: Confraria de Sant Antoni Abat

 

Cartell

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat