Fira Q Balaguer, la fira de la Qualitat

Propera edició: del 24 d'abril a l'1 de maig de 2021

Fira Q Balaguer
MILERS DE VISITANTS A FIRA Q EDICIÓ VIRTUAL TANQUEN AQUESTA PRIMERA EDICIÓ

Un total de 16,414 visualitzacions han estat les enregistrades al web www.firaq.cat durant la setmana que ha durat la fira, tenint en compte que moltes d’elles no s’han visualitzat individualment sinó que s’han compartit en grups familiars, destacant que la permanència al web ha estat per sobre els 15 minuts per visitant. Val a dir que el 1r cap de setmana, ja van ser més de la meitat les persones que van entrar per tal de conèixer el contingut de la mateixa i poder visionar les diferents activitats proposades per al cap de setmana.

L’organització valora molt positivament aquesta primera edició d’una fira virtual conscients que ha estat un projecte innovador i diferent del que estem acostumats a celebrar.

La repercussió que ha tingut als expositors ha estat excel•lent ja que durant la setmana els comerços i establiments ,presents a la fira, han ofert diferents accions promocionals que han fet que el visitant s’apropés presencialment als diferents negocis que han presentat ofertes i sortejos dins el seus espais al web de la fira.

Els expositors, per la seva part, han manifestat també el seu agraïment ja que a part d’ esdevenir una fira innovadora , també ha estat una eina de dinamització del comerç local i el fet de crear uns vídeos de presentació de cadascun dels participants, els ha permès reforçar aquesta edició amb la difusió dels mateixos a través de les diferents xarxes socials, creant així una connexió que promocionarà l’activitat en si, entre els contactes de cada expositor.

Des de l’organització, s’està posant damunt la taula el fet de que en properes edicions pugui celebrar-se una fira híbrida, o sigui presencial però sense perdre el fet de poder tenir un web en línia on es podran penjar diferents activitats puntuals de la mateixa.

Degut a l’èxit de visites i valorant-ho amb els expositors s’ha decidit deixar oberta la web de firaq.cat per tal que es pugui visionar al llarg de l’any.

FIRA Q BALAGUER.. A UN CLICK!!!!
FIRA Q VERSIÓ DIGITAL I ALS COMERÇOS I ESTABLIMENTS DE LA CIUTAT DE BALAGUER

Fira Q es celebrarà a la ciutat de Balaguer els dies 24 i 25 d’abril i s’allargarà una setmana fins l’1 de maig. Enguany, atès a la pandèmia, des de la Paeria de Balaguer hem readaptat el model de Fira Q en un format digital per tal de poder seguir promocionant els comerços i negocis de la ciutat. Ho farà, però, amb una doble vessant ja que no es pot oblidar la importància de la venda en el mateix comerç, amb el “feed back” humà entre comprador i venedor que això representa.

Així doncs, per una banda, la Fira serà en línia, en una web feta per l’ocasió, www.firaq.cat ,amb diferents apartats tot seguint el model propi de la fira presencial , i per una altra la fira serà present als negocis i establiments inscrits, amb la voluntat que durant tota la setmana es celebri en cada comerç o establiment una gran activitat comercial, amb ofertes, promocions, descomptes, sortejos, experiències ... amb la voluntat que incentivin les vendes amb avantatges molt atractius.

Enguany hi participen 120 expositors, distribuïts en els diferents sectors que configuren Fira Q. Tornant al web, la Fira s’obre de bat a bat essent La Fira del territori per al territori. Serà una fira diferent, amb estands virtuals ....per poder passejar ...navegar i descobrir la riquesa dels sectors econòmics que ens identifiquen; Seguim marcant el nostre segell Q ... ara més que mai!! El nostre comerç, les nostres empreses, els nostres productes, la nostra gent.... La nostra terra.

Per una banda, trobarem les salutacions de les autoritats que inaugurin la fira, un vídeo de presentació de la ciutat de Balaguer i ja entrarem en els diferents sectors que han configurat Fira Q els darrers anys : El de l’automoció, del comerç i serveis, del producte de proximitat, de l’ habitatge i construcció, i de la restauració i l’oci. Dins de cadascun d’ells trobarem els diferents expositors bàsicament de la ciutat tot i que també en podrem trobar d’altres poblacions de Ponent, com poden ser bàsicament els productors ...

En cada sector, a l’entrar, trobarem els logos de les empreses i comerços que hi formen part. Entrarem i veurem una descripció del negoci, un vídeo de presentació i una oferta o promoció Fira Q que farà precisament transportar la Fira als comerços, tal com es pretén a l’allargar la fira una setmana. D’aquesta manera, durant tota la setmana farem Fira a la ciutat. I es podran aconseguir ofertes, descomptes, promocions, sortejos, experiències.... tot comprant a la ciutat de Balaguer i vinculant-ho també amb la campanya comercial Troba-ho a Balaguer !

Un cop haurem visitat els expositors distribuïts per sectors podeu anar, com fèiem a la Fira, a veure el programa d’activitats paral•lel i no perdre el dinamisme que tan ens caracteritza. Dins d’aquestes accions podrem trobar: presentacions de novetats, xerrades, elaboracions de receptes amb els nostres cuiners o cuineres, presentació dels productes de la nostra terra, sota el paraigua de la campanya Aliments del Territori i Tu impulsada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, que any rera any col•labora activament amb Fira Q, un Show Room en viu sota el concepte “Moda 25600 BLG” a l’aire lliure, que llençarem sota un bloc comú i desprès en càpsules concretes...

També hi haurà l’espai Menuts Q on hi haurà un concurs de cuina infantil, amb dues modalitats d’edat, que els nens i nenes hauran de seguir en línia i desprès presentar una fotografia de la seva recepta tal i com els ha quedat. Aquest concurs serà el dissabte d’ un plat i el diumenge d’unes postres i anirà a càrrec d’uns joves” cuiners” balaguerins. I hi haurà uns premis molt interessants per als menuts. En altres franges horàries també podreu fer uns tallers que estaran penjats al web conduïts per propietàries de negocis de la ciutat.

Però això no és tot!! La Paeria de Balaguer, per tal de seguir ajudant aquests sectors econòmics, sortejarà entre tots els que visitin el web de la Fira www.firaq.cat i que responguin una senzilla enquesta de valoració, 15 vals de 100 € per bescanviar-los entre els expositors presents a la Fira (cada val es podrà gastar entre diferents establiments fins arribar a la quantitat dels 100 €).

Fira Q Balaguer Fira Q Balaguer Fira Q Balaguer Fira Q Balaguer Fira Q Balaguer menuts

Edicions anteriors

2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012