Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


1er concurs de cuina Amateur Fira Q

“DE LA NOSTRA TERRA AL PLAT”

La Fira Q Balaguer, amb la col.laboració de l’Associació de Bars i Restaurants de Balaguer, organitza el primer concurs de cuina amateur amb l’objectiu de donar a conèixer les virtuts culinàries de tots aquells amants de la gastronomia i dels nostres productes de proximitat.

Tots aquells concursants que vulguin participar ho faran d’acord amb les següents bases:

1.PARTICIPANTS:

Hi podran participar totes aquelles persones que estiguin interessades, independentment d’edat i nacionalitat, en demostrar les seves habilitats a la cuina. Serà sota el títol “De la nostra terra al plat”, on hauran de preparar una recepta amb l’única condició que hi hagi algun producte de proximitat.

2. MODALITAT DE PARTICIPACIÓ:

Tots aquells concursants que participin hauran d’enviar la seva recepta abans del dia 19 d’abril, com a data límit al següent mail:

abrb2015@gmail.com

Un jurat tècnic format per membres de l’Associació de bars i restaurants escolliran les nou receptes finalistas, les quals competiran a la Gran Final el diumenge, dia 26 d’abril al pavelló de la Fira Q en un espectacle gastronòmic dirigit a tots els públics i on podran demostrar tot el seu talent davant el públic assistent a l’esdeveniment.

3. VALORACIÓ DE LES RECEPTES:

De totes les receptes enviades se n’ escolliran 9 per a disputar la Gran Final, de les quals es valorarà:

- Presentació

- Originalitat

- Gust

- Productes de proximitat utilitzats

4. PREMIS.

1er premi: Val de 100 € per a degustar en qualsevol dels bars i restaurants de l’Associació, una placa de la Fira Q com a guanyador i la difusió en mitjans de comunicació com a guanyador.

2n premi: Val de 50 € per a degustar en qualsevol dels bars i restaurants de l’Associació i la difusió en mitjans de comunicació com a segon classificat. 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat