Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


Aula de Cuina Fira Q 2015

Dissabte, dia 25 d’abril:

10.45 h Xerrada Truficultura, a càrrec de Josep Maria Vilella de Masia Massanes ( Baronia de Rialb). 
 
11.30 h Tast dirigit d’olis de la comarca, a càrrec de l’ Associació dels Molins 
d’ Oli de la Noguera.
 
12.15 h Terrina de peus de porc amb foie, trompetes de la mort i aire de peres de Lleida, a càrrec de  Marçal Solà del Restaurant Les Roquetes (Balaguer). 
 
13.00 h Cata de vi negre de criança dirigida per Josep Ros, del Celler Casa Patau (Menàrguens). 
 
17.30 h Noves maneres de prendre cafè, a càrrec de l’alumnat de l’Escola d’ Hoteleria i Turisme de Lleida. 
 
18.15 h Elaboració d’un “Salmorejo” de maduixes amb coqueta d’arengada fumada i adobats, a càrrec de Toni Jimenez del restaurant El Tastet del Reng (Balaguer). 
 
19.00 h Elaboració d’un entrepà dolç de Santa Teresa amb toffe de pera i xocolata, a càrrec dels cuiners Marc Lorés i Gabriel Jové, del restaurant Cal Xirricló (Balaguer). 
 
19.45 h Elaboració d’un pastis per a endolcir els teus àpats, a càrrec del Forn Inalba (Balaguer).
 
Diumenge, dia 26 d’abril:
 
11.15 h Xerrada: Concepte i elaboració del licor Can Germinal. Els aromes de l’escorça de la llimona i la canyella característiques de l’arròs amb llet, a càrrec de Jordi Petri de  Sabores de Can Germinal (Arenys de Munt).
 
12.00 h Vermut&Company a càrrec dels Bars i Restaurants del Centre Històric de Balaguer.
 
12.45 h Elaboració d’una barreta energètica de fruites i flors, a càrrec del xef Mateu Blanch de Caparrós Celebracions (Balaguer).
 
13.15 h Tast dirigit de cerveses artesanes, a càrrec del Sr. Oscar Silva de l’empresa La Vella Caravana. S’assaborirà cervesa de pera ecològica i cervesa negra d’altra graduació entre d’altes.
 
17.15 h Elaboracions refrescants amb cafès, a càrrec de l’alumnat de l’Escola d’ Hoteleria i Turisme de Lleida.
 
18.00 h Espectacle gastronòmic amb la presentació de les receptes finalistes del I Concurs de Cuina Amateur Fira Q Balaguer, “De la nostra terra al plat” organitzat per l’ Associació de bars i restaurants de Balaguer.
Aquesta final es realitzarà durant tota la tarda
 
 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat