Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


Graella Activitats Mostra de Cuina Diputaciˇ de Lleida Fira Q 2015

Dissabte, dia 25 d’abril:

11.00 h Tast guiat de quatre varietats  de cervesa, a càrrec de Cerveses Ponent (Serò). 
 
11.45 h Tast de sals de font natural, a càrrec de Miquel Marcelino “El saliner de Vilanova de la Sal”. 
 
12.30 h Cata – taller de productes de mel amb valor afegit, línia de mel. Gourmet amb fruits secs, pell de taronja o llimona. Línea de mels salut amb pol•len, pròpolis, gelea, canyella, gingebre o ginseng, a càrrec de Mel i Torrons Alemany (Os de Balaguer).
 
13.15 h Degustació de vedella de qualitat criada segons les tradicions i amb els cereals propis de la comarca de la Noguera, a càrrec de  Llum Ariño de Cal Blasiet (Albesa).
 
17.15 h Elaboració d’hamburgueses casolanes de mel, sobrassada i pizza, a càrrec de  Deborah Massegú de  Lady Buti (Mislata). 
 
18.00 h Demostració i tast de productes locals de cuina de proximitat a càrrec de l’Associació Noguera Cuina. 
 
19.15 h Tast d’un vi reserva i d’un cava reserva a càrrec de Maset del Lleó (La Granada)..
 
20.00 h Degustació i explicació de  com s’elabora el licor artesanal? Propietats de les plantes medicinals i tast de licors de la família Quevall, a càrrec de Xavier Quevall,  de Quevall Licors Artesanals (Bellpuig).
 
Diumenge, dia 26 d’abril:
11.00 h  Explicació i elaboració de coques de recapte i panadons. a càrrec d’ Albert Porté, de Lo bo de Lleida (Mollerussa).
 
11.45 h Taller infantil de piruletes de xocolata, a càrrec de  Joan Baldomà de  XOQO (Les Avellanes).
 
12.15 h Taller d’elaboració de mató de cabra a càrrec de  Pere Galceran de Formatges Vilavella (Basturs).
 
13.00 h Tast  de verdura i llegum ecològica, a càrrec de  Marc Solé de Cal Peretó ( Tudela de Segre).
 
17.30 h Elaboració de rajoles de xocolata amb espècies, a càrrec de  Gisel Latorraca de  Xocolato (Saragossa).
 
18.15 h Taller-degustació xolis i secallona, a càrrec de  Marta Serradell, de Xolís d’ Adons. 
 
19.00 h Tast guiat d’elaboració, propietats i virtuts dels sucs naturals, a càrrec de Marcel Farré de  D-Gust (Tornabous). 
 
19.45 h Elaboració de timbal d’escalivada, fideuà, espuma de carabassa i calçotada del segle XXI, a càrrec dels cuiners Pere Martínez i Albert Roig, de  Salses Fruits (Figuerola del Camp). 
 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat