Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


Fira Q 2016 - Activitats del sector de l'habitatge i construcciˇ

DISSABTE, 30 D’ABRIL

11.45 h “Millora la teva mobilitat. Solucions per als més grans”. Gamma de scooters elèctriques i solucions per moure’t, adapta un pujaescales a casa teva, instal·lació en un dia sense obres, a càrrec de Mecano Camp (Lleida). Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

12:30 h “Pintures més saludables”. Presentació la gamma de pintures transpirables, tan per a interior com per a exteriors, es presenten pintures per aplicar a brotxa o rodet i també pintures amb àrids per aplicar amb llana i acabat amb diferents textures, a càrrec de BigMat Ochoa (Balaguer).
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

13.30 h “Finestres i eficiència energètica” a càrrec de Vialpe (Balaguer). Lloc: Sala B de l’altell del Pavelló.

16.15 h “Com es col•loca el paper decoratiu”, a càrrec de Xavier Martínez, organitzat per Decora Balaguer (Balaguer).
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

17.00 h “Com entendre i pagar menys en la teva factura elèctrica”, a càrrec de Jaume Dalmau, cap del servei d’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a Lleida.
Es recomana als assistents que portin la seva factura elèctrica.
Adreçat a consumidors domèstics o de petites empreses o negocis.
Lloc: Sala A de l’altell del Pavelló.

18.30 h “La importància d’un bon descans”, a càrrec del fisioterapeuta Jaume Cases i Profitós, organitzat per Racó dels Somnis (Balaguer).
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

19:00 h “Eficiència energètica sobre la bomba de calor a gas”, a càrrec de Ramon Jardí, tècnic de Gas Natural, presentat per Marc Montoliu de Tecmon (Balaguer). Lloc: Sala B altell Pavelló.

19:45 h Presentació del producte Baxab, el primer micro revestiment virtualment indestructible. Aplicació de microciment i procés d’aplicació sobre qualsevol tipus de superfície rígida,  a càrrec de l’empresa Topcret (Lleida). Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

 

DIUMENGE, 1 DE MAIG

11:00 h “Manteniments i supressió de barreres arquitectòniques”. Millora de preus i serveis per a nous clients i explicació de com tramitar els ajuts a la Generalitat de Catalunya, a càrrec d Embarba Ascensors (Lleida).
 Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

12.45 h “Estalvi d’energia i comoditat des del telèfon mòbil”, a càrrec de Busquets (Balaguer ).  Lloc: al mateix estand ubicat al Sector Habitatge.

13:00 h “Internet per a Comunitats de Veïns”, a càrrec de Fornés (Balaguer). Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

17:30 h “Com apliquem una tècnica: Caravaggio”, a càrrec de Julián Pelegrina, organitzat per Decora Balaguer (Balaguer).
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

19:30 h “Reviure la fusta d’exterior”, a càrrec de la Fusteria Durany (Balaguer). Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

20:00 h “Mobles per a espais multifuncionals”. Exposició de novetats en mecanismes, per aquest tipus de mobiliari, a càrrec de Mobles El Mas (Bellcaire d’Urgell). Lloc: al mateix estand ubicat al Sector de l’ Habitatge.
 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat