Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


Fira Q 2016 - Activitats del sector comerš i serveis

DISSABTE, 30 D’ABRIL

Durant els dos dies, i en diferents franges horàries, demostració de Chroma Key, a càrrec de Fotomaton Ponent (Térmens). Lloc: al mateix estand.

Durant els dos dies, Concurs de Dibuix Infantil, a càrrec de PubliNOGUERA (Balaguer). Lloc: al mateix estand.

10.45 h “Electronic sport league by CompsaOnline”.
Demostració de competició real del joc League of legends per dos jugadors del torneig oficial euw, organitzat per CompsaOnline (Balaguer).
Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis.

12.00 h Desfilada de Moda i Complements dels diferents comerços de la ciutat, a càrrec de l’Agència Il•lusions de Mollerussa. Hi desfilaran: Joima, Logiesport, Baby & Co, Camiseria Borràs, Merceria Bonet, Le Coquett, It’s Only, Robes, Il Bambino, Nou Pass, Crash Balaguer, Indiana, Gemma Íntim. Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis.
Aquesta desfilada es repetirà a les 18.00 h.

16.00 h Xerrada de “Google, el primer aparador del teu negoci”. Com crear, modificar la fitxa d’un negoci, empresa, etc., al cercador Google, a càrrec de Rafel Jesús de Guia Balaguer- Lleida Tours360 (Balaguer).
Lloc: Sala B, altell del Pavelló.

17.00 h  “Ajuda al teu negoci amb una app per telèfons mòbils”. Donar-se a conèixer reduint costos de publicitat i màrqueting, a càrrec Rafa Martínez i Joan Mateu, organitzat per Semat- Vodafone (Balaguer). Lloc: Sala B, altell del Pavelló.

18.00 h Repetició de la desfilada de Moda i Complements.
 Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis.

19.00 h Demostració de diferents estils de dansa, a càrrec de Cia. de Dansa Montse Miret- Escola de Dansa de Balaguer.
Lloc: Zona Demostracions Sector de Comerç i Serveis.

 

DIUMENGE, 1 DE MAIG

11.00 h Taller explicatiu de com realitzar un capgròs amb un power-point d’imatges d’un mètode senzill amb materials reciclats, i un altre que explica el mètode tradicional, a  càrrec de Cartó- Artesania i Disseny (Balaguer).
Lloc: Zona Demostracions Sector de Comerç i Serveis.

12.00 h Desfilada de Moda i Complements dels diferents comerços de la ciutat (repetició), a càrrec de l’Agència Il•lusions de Mollerussa.
Hi desfilaran: Joima, Logiesport, Baby & Co, Camiseria Borràs, Merceria Bonet, Le Coquett, It’s Only, Robes, Il Bambino, Nou Pass, Crash Balaguer, Indiana, Gemma Íntim.
Lloc: Zona Demostracions Sector de Comerç i Serveis.
Aquesta desfilada es repetirà a les 18.00 h.

13.00 h Presentació i prova d’una bicicleta elèctrica, a càrrec de Cicles Pedra (Balaguer).Lloc: Zona exterior al darrere del Pavelló.
Punt de trobada, al mateix estand.

13.45 h Concert acústic amb “Aquell parell”,  dos membres de la reclamada banda de versions Autoput, que interpretaran temes del pop & rock nacional i internacional, organitzat per Kroma Espectacles  (Balaguer). Lloc: Zona Demostracions Sector de Comerç i Serveis.

17.00 h “Per a què serveixen els botons de la càmera fotogràfica?”, a càrrec de Fotografia Bergé (Balaguer).
Lloc: Zona Demostracions del Sector de Comerç i Serveis.

18.00 h Repetició de la desfilada de Moda i Complements.
 Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis.

19.30 h Demostració de modelat en 3D i Videojocs, a càrrec de Robert Bernat i Jaume Castell, de l’Informatik- Sitcons (Balaguer).
 Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat