Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


Fira Q 2016 - Activitats aula de cuina del sector restauraciˇ i gastronomia

DISSABTE, 30 D’ABRIL

11.00 h  Calamarsets amb tempura de mango, maionesa d’espinacs amb yuzu i coriandre, a càrrec del restaurant Les Roquetes (Balaguer).

13.00 h Gintònic, mojito i còctel amb “tapa”, a càrrec de Cafeteria 1900 (Balaguer).

16.00 h Cafès a càrrec de l’alumnat de l ’Escola d’ Hoteleria i Turisme (Lleida).

17.15 h Pastís de formatge en Carnestoltes, a càrrec del restaurant El Tastet del Reng (Balaguer).

18.45 h Iniciació al món del vi de la mà del sommelier Juanjo Cerezuela.

19.30 h Sotabosc dolç i la seva boira aromàtica, guanyador del Concurs Internacional de Cuina Creativa a Madrid Fusión, del restaurant Cal Xirricló (Balaguer).

 

DIUMENGE, 1 D E MAIG

10.15 h Elaboració d’una coca de samfaina, a càrrec del Forn Inalba (Balaguer).

11.15 h Risotto de cranc de riu amb llimona, de la mà del xef Bobby Cabral del Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer).

12.45 h Filet de porc amb gelatina “picant” de xocolata, a càrrec del bar La Noguera, en representació del Col•lectiu de Bars i Restaurants del Centre Històric (Balaguer).

17.00 h Crema de Sant Josep i elaboració de pastís “Sopa anglesa”, a càrrec de Pastisseria Graells (Balaguer).

18.30 h II Concurs de cuina amateur de proximitat de Les Terres de Ponent.
 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat