Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


Presentaciˇ de la Fira Q 2017 per part de l'alcalde

AlcaldeEl darrer cap de setmana d'abril arriba, com ja és tradició, la Fira de Balaguer. Aquest any continuem amb el model iniciat l'any a passat, una fira organitzada amb la imprescindible col·laboració del teixit econòmic de Balaguer i la seva àrea d'influència, una fira activa i dinàmica. En definitiva, una fira que no es visita amb un simple tomb ràpid pels estants, sinó que és molt més que això.

Els que no vàreu veure l'edició de l'any passat potser us preguntareu quina és la raó que em permet fer aquesta afirmació i generar aquest punt d'expectació. Doncs us diré que la resposta no és única, ja que les raons són diverses i contrastades després de l'èxit de l'anterior edició. La primera raó és que les empreses no es limiten a mostrar els seus productes i novetats, sinó que fan un pas més per a aconseguir mostrar tot el seu potencial. Aquesta implicació per part dels expositors dóna a conèixer la qualitat del teixit econòmic de la nostra ciutat.

En segon lloc perquè és una fira en la que passen moltes coses. Existeix una gran varietat d’activitats que ofereixen les empreses assistents, cadascuna en funció de la seva tipologia: presentacions de productes, desfilades, jornades tècniques, tastos de productes, show-cookings, trobades professionals...
Com a tercer motiu, podem veure que totes aquestes activitats es realitzen de forma continuada durant tot el dia, ja que a més no tanca al migdia, oferint una atractiva oferta gastronòmica acompanyada d'una excel•lent música adient a la situació.

Sense ganes d'allargar excessivament sí que cal esmentar que a més a més es continua amb la mostra de coques en samfaina, s'inclou el sector de l'automoció, es continua amb els productes de proximitat (jornades de la mel, del porc, oli d'oliva, vi...). I tot això amb l'afegit que la Fira enguany durarà un dia més (29 i 30 d'abril i 1 de maig).

Qui encara no hagi visitat la nova Fira Q de Balaguer té aquests tres dies per fer-ho, sinó caldrà que es carregui de paciència fins l'any que ve, ja que de propostes tan innovadores i engrescadores no en sovintegen durant l'any.

Molt bona Fira a tothom i recordeu, durant aquests tres dies, a BALAGUER SOM FIRA.
 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat