Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


Activitats del sector restauraciˇ i gastronomia

 

DISSABTE, 29 D’ABRIL

12.30 h Presentació del llibre: La cuina dels dijous de Josep Mª Morell, editat per Pagès Editors, amb la col·laboració de Ràdio Balaguer.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

17.00 h Bunyols de bacallà casolans amb duo de salses, a càrrec del xef Bobby Cabral del Monestir de les Avellanes.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

18.00 h La cuina Q de Cal Xirricló , a càrrec del restaurant Cal Xirricló.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

19.00 h L'hort de Getsemaní recreació de l'hort de Getsemaní en una amanida, a càrrec del Tastet del Reng.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

 

DIUMENGE, 30 D’ABRIL

11.30 h Taller de l' Associació Gastronòmica Amics de l'Ibèric de Balaguer: Com escollir un pernil i com manipular-lo a casa per la seva perfecta conservació,a càrrec del Mestre Tallador Manel Pérez de Lleida-Jamones Los Santos, Esencia Ibérica.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

12.30 h Tast de vins biodinàmics, a càrrec del celler la Gravera organitzat per l’Associació Gastrobar.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

17.30 h Taller de tall de pernil a càrrec del Mestre Tallador Manuel Pérez de Lleida.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

18.30 h III Concurs de cuina de proximitat de Les Terres de Ponent, de la nostra terra al plat.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

 

DILLUNS, 1 DE MAIG

11.00 h Jornada: El porc de qualitat amb beneficis saludables,
Bloc 1 : La Carn de porc: per a una dieta equilibrada.
Bloc 2 : El porc ibèric: plaer i salut.
Bloc 3 : Porc del Baró: qualitat, proximitat i aliment saludable.
Es difondran els resultats de l'estudi fer per l'IRTA, de la producció de Baró Germans, S.A. del projecte, Optimització de l'engreix de porcí: alimentació i qualitat de producte.
A càrrec del Sr. Joel Gonzàlez Armangué, Investigador dels aliments del IRTA i d 'en Lluís Baró Solanes, responsable de producció de Baró Germans, S.A. Organitzat per l’Associació Gastronòmica Amics de l’Ibèric de Balaguer i Restaurant Racó Ibèric.
Lloc: Sala A, altell pavelló.

11.00 h La Gastrimàrgia, guanyadora de la Tapa de l’any a Catalunya, a càrrec del Tastet del Reng.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

12.00 h Show cooking, a càrrec del restaurant Les Roquetes.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

13.00 h Tast de carn de porc del Baró, a càrrec del cuiner Toni Jimenez del restaurant Tastet del Reng.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

17.30 h ‘Tropicana i  Entrepà havaner’, a càrrec del Bar 1900.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

18.30 h Parament i decoració de taules, a càrrec del Staff Finca Divina Pastora.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

19.30 h Presentació de la tapa Petxina variada amb pernil ibèric i emulsió de romaní a càrrec de Mic-mac i Racó Ibèric.
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Restauració i Gastronomia.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat