Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


Salutaciˇ de l'alcalde Fira Q 2019

Jordi Ignasi VidalEl calendari firal està marcat per les grans fires, cadascuna amb unes peculiaritats que les fan de visita ineludible, amb models de fira diferents i tots ells d’èxit. Dins d’aquest calendari, a finals d’abril, arriba la Fira Q de Balaguer amb un model de fira que m’atreviria a dir que és trencador, ja que no busca només una gran agregació d’oferta, sinó que prioritza la qualitat de l’expositor i l’experiència del visitant.

Quan una fira està consolidada i és anual, es pot tenir la temptació de pensar que serà la fira de sempre, la de cada any. És possible que aquesta afirmació sigui aplicable en alguns casos, però res més lluny de la realitat en el cas de la Fira Q de Balaguer. Una fira que fa de la qualitat, la innovació i el dinamisme la seva carta de presentació. Un model pensat per a posar en valor tota la força comercial i productiva de Balaguer i rodalia.

La Fira Q té dos objectius bàsics, l’un és que els expositors disposin de totes aquelles eines, adaptades a les seves necessitats, que els hi permetin excel•lir en la presentació dels seus productes i serveis. Aquestes eines poden ser tastos, desfilades, demostracions, presentacions, jornades, tallers...

El segon objectiu és que els visitants puguin gaudir d’una experiència global que els hi faci sentir que ha valgut la pena visitar Fira Q. Una eina de promoció comercial i econòmica pensada per a afavorir la interacció entre visitant i expositor, amb propostes que posen en valor el teixit productiu de la ciutat.

Aquest model de fira ja va pel quart any, i el balanç és molt positiu tant per part de les empreses que exposen com per la quantitat de gent que la visita i gaudeix. La força i el dinamisme d’un territori també es mesura per la qualitat de les seves fires, i Fira Q ens en dóna una imatge molt esperançadora i que ens ajuda a veure de què som capaços quan treballem plegats.

Us animo a visitar Fira Q de Balaguer, a conèixer-la i gaudir-la.

Jordi Ignasi Vidal i Giné
Paer en cap de Balaguer.
 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat