Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


FIRA Q

Logotip de la firaDies: 28 I 29 d'abril de 2012.

Inauguració dissabte 28 d'abril a les 10.30 h.

Horaris: Matí de 10.00 h. a 14.30 h. i tarda de 16.00 h. a 21.00 h.

Lloc: Pavelló d'Inpacsa. 

 

Programa d'actes: 
 
Dissabte, dia 28 d’abril:
 
10.00 h Obertura de la Fira Q, 1a Fira del producte de qualitat, al pavelló Inpacsa.
 
10.15 h Inauguració de la VI Jornada Tècnica de la Mel a càrrec de l’ Il·lm. Sr Josep Ma Roigé, alcalde de Balaguer, a la sala de conferències del pavelló Inpacsa.
 
Inici de les demostracions en els diferents espais del saló.
 
10.30 h Inauguració oficial de la Fira Q Balaguer, a càrrec del Sr Josep Ma Recasens i Soriano, director general de Comerç del Departament d’ Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
Lloc de trobada: Davant la porta del pavelló Inpacsa.
Tall de cinta i recorregut per la Fira.
 
Durant tot el matí demostracions a les diferents aules del saló.
 
14.00 h Lliurament dels premis del V Concurs de Mels “Reina de Mels”. 
A la sala de conferències del pavelló Inpacsa.
 
14.15 h Cloenda de la Jornada Tècnica a càrrec  del Sr Domènec Vila, director general d’ Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, acompanyat per la Sra Cristina Bosch i Arcau, directora dels Serveis Territorials del DAAM a Lleida.
 
14.30 h Dinar “Fira, Forn i Taula” organitzat conjuntament amb la Societat Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell, a l’altell del pavelló Inpacsa.
Preu tiquet: 22 €- Es podran adquirir a l’ImPiC, Teixits Margineda (c/ Major, 5) i Calçats Querol (c/ d’ avall, 13) fins al dijous, dia 26 d’abril. 
 
18.00 h Mostra de dansa, en motiu del Dia Internacional de la Dansa, a càrrec de les diferents escoles i entitats de dansa de Balaguer, a l’exterior del pavelló Inpacsa. 
 
18.10h Presentació del Projecte gastronòmic Gustum a l’espai PRODECA, a càrrec de l’Il·lm. Sr Pere Prat, president del Consell Comarcal de la Noguera i l’Il.lm Sr Josep Ma Roigé, alcalde de Balaguer i del Sr Domènec Vila, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya.
 
Diumenge, dia 29 d’abril:
 
10.00 h Obertura de la Fira Q.
 
10.00 h X Trobada de Puntaires “Ciutat de Balaguer.
Al recinte exterior de la Fira. 
 
Inici de les demostracions en els diferents espais.
 
19.15 h Acte de cloenda de la Fira Q Balaguer, a càrrec de l ’Il·lm. Sr Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, acompanyat per les autoritats locals i comarcals. 
 
Més informació de les diferents activitats i tallers al web de la fira

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat