Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


GRAELLA ACTIVITATS AULA CUINA - FiraQ 2012

Dissabte, dia 28:
 
10.45 h Elaboració dels “Ous trencats amb pernil ibèric” a càrrec del restaurant Taberri de Balaguer i d’una “Focaccia mediterrània” a càrrec de la Pizzeria la Nonna de Balaguer.
 
11.45 h Elaboració del “Croque Monsieur” a càrrec de Xavier Sánchez, de la Cafeteria Xan&Pol de Balaguer.
 
12.30 h Elaboració del Postre guanyador a Madrid Fusión 2012, “Paisatge Terròs de Tiramisú”, a càrrec de Marc Lorés, del Restaurant Cal Xirricló de Balaguer. 
 
 13.15 h Elaboració d’un “Cruixent de formatge de cabra i sobrassada ibèrica” , a càrrec de Joana Vazquez, de la Cafeteria Bàrbar de Balaguer.
 
16.15 h Degustació de begudes especials amb cafè, a càrrec del barista Blai Delsams, de l’ Escola de Cafè de Balaguer.
 
17.00 h Elaboració de la tapa “Atascaburras” del Bar la Noguera de Balaguer. 
 
17.45 h Elaboració d’una “Graellada de verdures” a càrrec de Lluís Cases, del Restaurant Casa Cassó de Balaguer.
 
18.30 h Elaboració de “Cloïsses a la Marinera”, a càrrec d’ Antonio Marchal, del Restaurant Sant Jordi de Balaguer.
 
19.15 h Elaboració de “Futomaki amb productes de la Terra” i “els Bunyols de bacallà amb poma caramel·litzada” a càrrec de Lluís Burgos i Eduard Pinyol, del restaurant el Santuari de Balaguer.
 
20.15 h Degustació de combinats d’estiu a càrrec d’ Antoni Gastó, del Pub  Borée  de Balaguer.
 
 
Diumenge, dia 29:
 
10.00 h Demostració i tasts de diferents cafès, a càrrec de  Matilde Sauret, de Delsams Gourmet,  de Balaguer. 
 
10.45 h Elaboració dels tradicionals “callos”, a càrrec del Bar Rúbies de Balaguer.
 
11.30 h Elaboració d’uns “Peus de Porc desossats amb fruites roges i espàrrecs”, a càrrec d’ Albert Lladós del Restaurant Cal Xirricló de Balaguer. 
 
12.15 h Elaboració de la tapa “Niu Cup Kenya”, a càrrec del Bar Niu Cup de Balaguer.
 
13.00 h Elaboració de “pizzes artesanes” a càrrec de Roser Prieto i Rosalia Miró, del Bar Andreu de Balaguer.
 
13.45 h Amanides: Guarniments amb olives i adobats a càrrec de José Luis Simón, de Distribucions Ambort Aremay de Balaguer.
 
16.15 h Degustació de Moscatell a càrrec de Bodegues Garcès de Balaguer.
 
16.45 h Elaboració de “Milfulles de galtes de porc”, a càrrec del Toni Jimenez i Sílvia Gimenez del Restaurant El Tastet del Reng de Balaguer.
 
17.45 h Elaboració de “Xipirons amb carxofetes” a càrrec de la Natàlia Ruekovska, del Restaurant La Passarel·la de Balaguer. 
 
18.30 h “Les guarnicions, com fer que un plat bo esdevingui excel·lent! “a càrrec de l’Amat Toribio, del Restaurant Tecsa de Balaguer.
 
19.15 h Elaboració de la “Pizza Gola “a càrrec de Yoli Delgado, de la Cafeteria Lo Pecat de Balaguer.
 
20.00 h Elaboració de la “Coqueta amb sardines curades vegetals i fruita dolça de Balaguer”, a càrrec de Toni Punyet del Restaurant Nova Fontblanca de Balaguer. 
 
20.45 h Elaboració de còctels a càrrec del Pub Tirgyp’ s de Balaguer. 
 
PlÓnol de la fira

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat