Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


GRAELLA ACTIVITATS AULA TASTS I DEMOSTRACIONS DEL DEPARTAMENT DĺAGRICULTURA I PRODECA - FiraQ 2012

Dissabte, dia 28: 
 
10.30 h Taller d’elaboració de sabó natural, a càrrec d’en Raul Freixes i Solà, productor de l’associació dels Molins d’olis de la Noguera. 
 
11.15 h Taller d’elaboració de Brossat, a càrrec de Formatges Vilavella.
 
12.00 h Taller de “la cera de les Abelles” adreçat als nens i públic en general, organitzat per l’ Associació d’ Apicultors Lleidatans.
 
12.45 h Les nous, qüestió de salut!! A càrrec de Sílvia Martínez de Nous Barbens.
 
13.30 h Aprèn a menjar fruita , taller infantil. Organitzat per el Departament d’ Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural 
 
16.30 h Tast de sals, a càrrec de Salines Vilanova.
 
17.15 h Menjar ràpid de les Terres de Lleida, a càrrec de Lo Bo de Lleida i Xolís d’ Adons.
 
18.10 h Presentació del Projecte Gastronòmic GUSTUM. 
 
18.30 h Explicació del projecte: Aliments, Persones i Territori a càrrec de l’equip tècnic del GAL Noguera Segrià Nord.
 
18.50 h Explicació i degustació de productes de proximitat : “Conill, corder, mel i oli” a càrrec de l’ Associació de restaurants Noguera Cuina, amb el restaurant Lo Ponts de Ponts, Casa Mercè de Fontdepou, la Solana de Foradada i Cal Xirricló, de Balaguer, amb la col·laboració de l’ Associació de Cunicultors de la Noguera i El nostre corder. 
 
20.00 h Tast de vins a càrrec de Bodegues Costers del Sió.
 
 
Diumenge, dia 29: 
 
10.30 h Demostració del farciment d’una espatlla fresca de Xai, a càrrec d’en Ferran Orteu, de Carns Orteu .
 
11.15 h Taller d’elaboració d’olives a càrrec d’en Miquel Pallarés,  de Les Olivetes.
 
12.00 h Elaboració i degustació d’una paella de conill a càrrec de Cal Senzill i el Rebost del Montsec.
 
12.45 h  Elaboració i degustació del “Rissoto de Bolets i Tou dels tilers” a càrrec de Bolets Prades i Tros de Sort.
 
13.30 h Taller d’elaboració de sabó natural, a càrrec d’en Raul Freixes i Solà, productor de l’associació dels Molins d’olis de la Noguera
 
16.30 h Avui aprenem a fer batuts a càrrec de l’ Artesania de la Llet “Casa Sibilló”.
 
17.15 h Taller infantil d’elaboració de figures fetes amb fruita a càrrec de Fruites i Verdures Can Jeroni.
 
18.00 h Taller infantil d’olis amb la Senyora Setrill, organitzat per l’associació de Molins d’olis de la Noguera
 
18.45 h Taller d’ametlles garapinyades a càrrec del Mas d’en Nogués. 
 
19.30 h Taller infantil d’elaboració de mandonguilles, a càrrec de Josep Prior, de Carns Prior.
 
20.00 h Tast de vins a càrrec de Casa Patau. 
 
PlÓnol de la fira

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat