Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


JORNADA T╚CNICA DE LA MEL I CONCURS DE MELS 'REINA DE MELS' - FIRA Q 2013.

Dissabte, dia 27:

10.00 h VI Concurs de Mels “Reina de Mels. Recollida de mostres.

10.15 h Inauguració de la VII Jornada Tècnica de la Mel a càrrec de l’ Il·lm. Sr Josep Mª Roigé, alcalde de Balaguer.

A la sala de conferències del pavelló Inpacsa.

10.30 h Inici de la Jornada amb la xerrada Criteris pràctics per seleccionar les millors arnes per reproduir a càrrec del Sr. Antonio Gómez Pajuelo, llicenciat en ciències  biològiques i consultor apícola

11.15 h Pausa.

11.45 h Xerrada “Neonicoticoides, nous insecticides perillosos per a les abelles”  A càrrec del Sr Antonio Gómez Pajuelo, llicenciat en ciències biològiques, consultor apícola.

12.30 h Decret de venda de proximitat de productes agroalimentaris i venda directa i en circuit curt, a càrrec del Sr Doménec Vila Navarra, director general d’ Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya.

13.30 h Lliurament dels premis del VI Concurs de Mels “Reina de Mels”, amb el patrocini de La Caixa.

A la sala de conferències del pavelló Inpacsa.

14.00 h Cloenda de la Jornada Tècnica a càrrec del Sr Domènec Vila, director general d’ Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya.

14.30 h Dinar Fira Q a l’altell del pavelló Inpacsa. Preu 22 €

18.00 h Presentació “La cuina de la mel a la Noguera. Cuina de proximitat” a l’espai gastronòmic “Aliments del territori i tu” de la Diputació de Lleida.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat