Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


AULA CUINA Q - FIRA Q 2013

DISSABTE 27 D’ABRIL: 

10.45 h Elaboració d’una lasanya Funghi,  a càrrec de  Hasna de la pizzeria La  Nonna  de Balaguer.

11.30 h Delícia de carn amb espinacs a càrrec de Montse Plaza, del bar restaurant Niu Cup de Balaguer,

12.15 h Elaboració de coca de samfaina, “un àpat per a qualsevol moment del dia,” a càrrec de Pepe Daza, mestre Pastisser.

13.00 h Elaboració de còctels, a càrrec dels Pubs de Balaguer.

 

16.45 h Degustació de begudes especials amb cafè, a càrrec del barista Blai Delsams, de l’ Escola de Cafè de Balaguer.

17.30 h Llom de bacallà confitat a baixa temperatura, mongetes de Santapau, botifarra negra del Perol  i brots d’espinacs, a càrrec de Toni Punyet, del restaurant Nova Fontblanca de Balaguer.

18.15 h  Elaboració de  dos steaks tàrtats amb dues carns, a càrrec de Gabriel Jové i Francesc Molins, del Restaurant Cal Xirricló de Balaguer.

19.00 h  Rissotto negre de calamars amb calamarsons a l’andalusa i gamba en tempura a càrrec d’ Antonio Jimenez del restaurant El Tastet del Reng de Balaguer.

19.45 h Elaboració de bunyols de Bacallà amb poma i bunyols de bacallà amb plàtan, a càrrec d ’Eduard Piñol del restaurant El Santuari de Balaguer.

 

 

DIUMENGE 28 D’ABRIL

10.45 h Demostració i tasts de diferents cafès, a càrrec de Jordi Delsams, de Delsams Gourmet,  de Balaguer.

11.15 h demostració de cuina a càrrec de l’Escola d’Hoteleria  i Turisme de Lleida.

12.00 h Tast d’olis  a càrrec de l’associació Molins d’Olis de la Noguera.

12.30 h Taller d’elaboració de panadons a càrrec de Pepe Daza, mestre pastisser de Balaguer

13.15 h Tast de vins de les Bodegues Costers del Sió, de Balaguer.

 

17.15 h Decoracions i presentacions amb xocolata a càrrec d’en Joan Baldomà de Cacauxocoltes  de Balaguer.

18.00 h  Elaboració i decoració de cupcakes a càrrec de “Erika’s Cakes”, del Cafè Bar Balaguer.

18.45 h  Rubik de fruites a càrrec de Lluís Cases de Casa Cassó de Balaguer.

19.30 h Elaboració d’un plat de bacallà a càrrec d’ Amat Toribio del restaurant Tecsa de Balaguer.

20.15 h Elaboració de gin tònics a càrrec dels pubs de Balaguer. 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat