Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


ESPAI GASTRONĎMIC 'ALIMENTS DEL TERRITORI I TU' DE LA DIPUTACIË DE LLEIDA - FIRA Q 2013

DISSABTE 27 D’ABRIL

10.30 h Presentació i tast de formatges amb aplicacions gastronòmiques, a càrrec de Jordi Escribà de Formatges Artesans de Ponent.

11.15 h  Elaboració d’una tapa de patata amb confitura de ceba i ceps, a càrrec de Montse Llort de Casa Senzill.

12.30 h Productes de mel amb valor afegit. “Gourmet- Salut” a càrrec de Ferran Alemany, de Torrons i mel alemany S.L.

13.15 h  Presentació de pa de fetge amb bolets de Xolis d’Adons  i Bolets Prades, .

14.00 h  Presentació de les mels de la Noguera,  a càrrec de l’associació d’ Apicultors Lleidatans .

 

16.30 h  Elaboració de melmelades naturals sense sucre a càrrec de Ramon Condal de Granja Alzina.

17.15 h  Degustació de vedella de qualitat de Cal Blasiet.

18.00 h Presentació de la cuina de la mel a la Noguera i cuina de proximitat emmarcada dins del projecte gastronòmic Gustum .

19.15 h  Maridatge de vi i cava de la bodega Maset del Lleó.

20.00 h Fruits Secs torrats i caramel·litzats al microones a càrrec de Ramon Gené de Dàlit Natura.

 

 

DIUMENGE 28 D’ABRIL

10.15 h Taller de receptes amb formatge de búfala, a càrrec de Daniel Saied de la Búfala de l’ Empordà.

11.00 h Taller “Descobrim les fruites” a càrrec del Programa Thao – Salut Infantil.

11.45 h Taller infantil de xocolata, a càrrec de Joan Baldomà de Cacauxocolates.

12.30 h Tast  de vins negres, rosats i blancs,  a càrrec de Casa Patau.

13.15 h  Explicació – degustació dels formatges de vaca,  a càrrec de Josep Font, del Tros de Sort.

 

17.30 h  Elaboració de coca dolça amb fruites de Lleida a càrrec d’ Albert Porté de Lo Més Bo de Lleida.

18.15 h  Demostració d’elaboració de piruletes de xocolata a càrrec de Forn Llurba.

19.00 h Tast guiat de vins a càrrec de Laia Miró, del Celler Clos Pons

19.45 h  Presentació del plat de cuina de les Garrigues: Secret de porc a les aromes de les Garrigues, a càrrec del cuiner Joan Perera, del Restaurant Miravall – La Manreana de Juneda.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat