Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira Q Balaguer


AULA CUINA Q - FIRA Q 2014

DISSABTE 26 D’ABRIL DE 2014

- 10.45 h Elaboració d’un Rissotto amb tòfona i bolets , a càrrec de  Hasna de la pizzeria La  Nonna  de Balaguer.

- 11.30 h  Elaboració d’un Rissotto verd de tirabecs amb llagostins i tempura vietnamita d’arròs verd,  a càrrec d’en Marçal Solà, del restaurant Les Roquetes de Balaguer.

- 12.15 h Elaboració de coca de samfaina, “un àpat per a qualsevol moment del dia,” a càrrec del mestre pastisser, Pepe Daza.

- 13.00 h  Com complaure els convidats? a càrrec de l’ Escola d’ Hoteleria i Turisme de Lleida.

- 17.30 h  Elaboració de plats  energètics amb productes naturals, a càrrec de Gabor Smit ( tècnic superior en dietètica)  i Pol Alòs (tècnic en dietètica ), de Cal Trementinaire de Balaguer.

- 18.15 h Elaboració d’ un Arròs blanc i negre amb maduixes i foie, a càrrec dels cuiners  Gabriel Jové i Albert Lladós, del restaurant Cal Xirricló de Balaguer.

- 19.00 h  Elaboració d’un Tàrtat de Tonyina Roja a càrrec d’ Antonio Jimenez del restaurant El Tastet del Reng de Balaguer.   

- 19.45 h  Tast de cerveses artesanes, a càrrec de Cerveses la Vella Caravana.

 

DIUMENGE 27 D’ABRIL

- 11.15 h  Taller d’elaboració de panadons a càrrec de Pepe Daza, mestre pastisser de Balaguer

- 12.00 h  Tast d’olis  a càrrec de l’associació Molins d’ Olis de la Noguera.

- 12.30 h Demostració de tallar pernil a càrrec de Jaume Blazquez, representant  del Racó Ibèric de Balaguer.

- 13.15 h Tast de vins de les Bodegues Costers del Sió, de Balaguer.

- 17.15 h  Fem més atractiva l’hora del té ? Elaboració de galetes de llimona artesanes, a càrrec de la Maite Larré i Alós, organitzat per la Societat Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell.

- 18.00 h  L’ Erika’s Cakes ens ensenyarà a fer dos pastissos de rigorosa actualitat que estan causant furor als EEUU: Una naked cake i un Layer Cake,amb muntatge i decoració en directe, representant al  Cafè Bar Balaguer.

- 18.45 h   Elaboració d’una coca de poma salada, a càrrec del Forn Inalba de Balaguer.

- 19.30 h Elaboració de gin tònics a càrrec dels pubs UMM i Boree de Balaguer.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat