Fira-Mercat de Santa Llúcia

CartellDia: Dissabte 6 de desembre de 2014

Horari de la Fira: de 9.30 h a 20.30 h ininterrompudament

Carrers del Centre Històric: Carrer d'Avall, Plaça de Sant Jaume Carrer l'Escala Plaça del Pou Carrer Major Porxos de la Plaça Mercadal.

Mercat típicament nadalenc amb un centenar de parades que presentaran un gran ventall de productes relacionats amb aquestes festes. Paral·lelament també hi haurà diferents activitats al llarg de tot el dia adreçades als nostres infants.

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS

A partir de les 11.00 h Concerts itinerants per tot el mercat, a càrrec del grup balaguerí  The  Folkies.

A les 12.00 h "Experimentant amb plantes". Taller de bossetes aromàtiques, a càrrec de la Sra Lídia Romeo, del Parc de les Olors d’Ivars de Noguera.
Places limitades.
Adreçat a nens/ es de 3 a 12 anys. Al casal de la Pallavacara. Carrer del pintor Borràs.

A les 17.30 h Cercavila amb l’espectacle itinerant "Lo Tió de Nadal" a càrrec de la companyia Campi qui pugui. Recorreran tot el mercat i faran gaudir als petits i grans amb el seu repertori  nadalenc.

A les 18.00 h  i a les 19.00 h Tallers de "Decoració de l’arbre de Nadal". Farem manualitats per penjar-les a l’arbre, a càrrec del Centre d’ Esplai Santa Maria.
Adreçat a nens/ es de 3 a 12 anys. Places limitades a 20 infants, a cada torn.
Al casal de la Pallavacara. Carrer del pintor Borràs.

D’11.00 h a 13.00 h i de 18.00 h a 20.00 h
Visita del Patge Reial a la Fira i recollida de cartes.
S’ubicarà a la plaça del Pou per tal que els infants puguin saludar-lo.

 

Durant tot el dia:

Al carrer de l’Escala:
      - Entrepans solidaris per la marató organitzat per l’Associació Dona Rural.

      - També hi trobarem altres parades solidàries per col·laborar amb la Marató i podreu comprar el barret i els cors per penjar-los a la plaça del Mercadal i al passeig de l’Estació.

A la plaça del Pou:
      - Mostra i venda d’aviram viu "Per Nadal cada ovella al seu corral". Recuperem les tradicions:
      - Ofici de Cadiraire: Gaudirem d’un mestre artesà que ens ensenyarà com treballar la boba i  ens mostrarà com fer cadires.

Als comerços:
".. Aquest any torna la  Grossa del Centre Històric", presentació i inici de la  campanya de Nadal dels comerciants del Centre Històric, que consistirà en omplir unes butlletes que es lliuraran amb les compres , per al sorteig d’uns aparadors plens d’obsequis dels comerços adherits a la campanya, i si vens amb el vehicle.. et regalaran el parquímetre!! Aquesta campanya durarà des del dia 6 de desembre fins al 7 de gener.