Fira Santa Llúcia 2018

CartellDia: dissabte 1 de desembre de 2018

Horari: de 9.30 h a 20.30 h ininterrompudament

Més informació: en aquest enllaç

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS FIRA DE SANTA LLÚCIA 2018

Mercat amb parades als carrers d’Avall, plaça de Sant Jaume, carrer de l’Escala, plaça del Pou, carrer Major i una part dels porxos de la plaça del Mercadal.

A les 10.00 h inici del concurs de dibuix Acadèmia Aurea, dirigit a tots els nens i nenes de 3 a 14 anys. Hi haurà dues categories: de 3 a 6 anys i de 6 a 14 anys, a la plaça del Pou. Organitzat per l’Acadèmia Aurea de Balaguer.

A les 10.30 h taller infantil de Finger Puppets, amb els professors de l’Acadèmia Aurea de Balaguer.  Adreçat a nens i nenes fins a 12 anys. Places limitades.

A les 11.30 h  cantada de nadales tradicionals a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Balaguer, i un grup instrumental tocarà melodies pròpies d'aquestes festes, a l’escenari de la plaça del Pou.

A les 12.00 h II taller infantil de Finger Puppets, amb els professors de l’Acadèmia Aurea de Balaguer.  Adreçat a nens i nenes fins a 12 anys. Places limitades.

A les 17.00 h taller infantil de Christmas Crafts, amb els professors de l’Acadèmia Aurea de Balaguer. Adreçat a nens i nenes fins a 12 anys. Places limitades.

A les 17.00 h cercavila itinerant amb el grup Sac Espectacles amb l’espectacle itinerant A Orient, pastors!!! Que recorrerà tot el mercat buscant la nova Oficina d’Orient, sortint des del carrer de l’Escala i arribant a l’escenari de la plaça del Pou.

A les 18.00 h explicació de la història de les patgesses Albaflor, Dolldargent i Ditsdeseda a càrrec del grup Sac Espectacles, al mateix escenari.

A les 18.15 h rebuda de les patgesses per part de l’alcalde de la ciutat i lliurament de la clau de l’Oficina d’Orient, a l’escenari de la plaça del Pou.

Acabarà l’espectacle amb una animació infantil per combatre el fred, a ritme de nadales.

Recuperem les tradicions: Enguany, l’associació Dona rural prepararà una mostra d’alls de diferents tipus i algunes de les receptes més conegudes, com l’allioli……. al carrer de l’escala.

Un any més podreu gaudir de la nostra exposició d’aviram viu, amb més d’una quinzena d’espècies diferents. Pregunta als professionals com viuen, d’on procedeixen, o quines espècies s’exposen...  Aprèn sobre el món de les aus amb els seus cuidadors. 

Tret de sortida de les campanyes nadalenques comercials  de l’ Associació de Comerciants del Centre Històric de Balaguer i l’Associació de Comerciants Balaguer, respectivament. 

Encesa dels llums de Nadal.