Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira mercat de Santa Ll˙cia


Propera ediciˇ: dissabte 5 de desembre de 2020


Programa d'actes

PlÓnol i expositors

Tot ja Ús a punt per tal de celebrar, un any mÚs, una de les fires amb mÚs hist˛ria i tradiciˇ de la ciutat de Balaguer: es tracta de la Fira Mercat de Santa Ll˙cia, un mercat eminentment nadalenc que aplegarÓ unes 100 parades, esdevenint un circuit pels principals carrers del centre Hist˛ric: el carrer d' Avall, la plaša de Sant Jaume, el carrer de l'Escala, plaša del Pou, carrer Major i porxos de la plaša del Mercadal que enllacen els dos carrers mÚs comercials del Centre Hist˛ric.

Les parades sˇn diverses i trobarem des de complements, bijuteria, regals, ornaments , arbres i flors de Nadal, soques ... fins a diferents productes gastron˛mics de proximitat com torrons, cava, embotis, melmelades ... per tal d'anar preparant aquestes festes tan especials.

Com Ús costum en les diferents fires que s'organitzen a la ciutat, la voluntat Ús introduir dins el marc de la fira diferents accions i activitats paralĚleles per tal de donar un valor afegit al certamen en qŘestiˇ.

Aquesta Fira Ús evident quan el fred s'acosta i esdevÚ Nadal als carrers.

Enguany tindrÓ lloc el dissabte dia 1 de desembre amb la voluntat de ser dels primers en fer sentit aquest esperit nadalenc a totes les llars.

Horari de la Fira: de 9.30 h a 20.30 h ininterrompudament
Ediciˇ 2018: programa d'actes | plÓnol i expositors


Ediciˇ 2017: programa d'actes | plÓnol i expositors


Ediciˇ 2016: programa d'actes pdf | plÓnol i expositors


Ediciˇ 2015: programa d'actes


Ediciˇ 2014: programa d'actes | programa d'actes pdf | plÓnol i expositors


Ediciˇ 2013: programa d'actes | plÓnol i expositors


Ediciˇ 2012: programa d'actes | plÓnol i expositors | llista d'expositors

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat