Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fira mercat de Santa Ll˙cia

CartellDia: dissabte 7 de desembre de 2019

Horari: de 9.30 h a 20.30 h ininterrompudament

Tot ja és a punt per tal de celebrar, un any més, una de les fires amb més història i tradició de la ciutat de Balaguer: es tracta de la Fira Mercat de Santa Llúcia, un mercat eminentment nadalenc que aplegarà unes 100 parades, esdevenint un circuit pels principals carrers del centre Històric: el carrer d' Avall, la plaça de Sant Jaume, el carrer de l'Escala, plaça del Pou, carrer Major i porxos de la plaça del Mercadal que enllacen els dos carrers més comercials del Centre Històric.

Les parades són diverses i trobarem des de complements, bijuteria, regals, ornaments , arbres i flors de Nadal, soques ... fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com torrons, cava, embotis, melmelades ... per tal d'anar preparant aquestes festes tan especials.

Com és costum en les diferents fires que s'organitzen a la ciutat, la voluntat és introduir dins el marc de la fira diferents accions i activitats paral·leles per tal de donar un valor afegit al certamen en qüestió.

Aquesta Fira és evident quan el fred s'acosta i esdevé Nadal als carrers.

 

 

 

programaciˇ

 

 

plÓnol

 

Llegenda del plÓnol
 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat