Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

TAULER
D'ANUNCIS
16-08-2017

Anunci de convocat˛ria de subvencions lloguer locals

Per Decret de la Presidència de l’IMPIC núm. 101/2017, de 14 d’agost, s’aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions al lloguer de locals comercials per a l’obertura de nous establiments comercials i de serveis situats al Centre Històric de Balaguer, d’acord amb les bases reguladors de la concessio de subvencions en el marc del projecte “Aixequem les persianes”.

Els interessats podran presentar sol•licitud des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al BOP de Lleida i fins a l’esgotament del crèdit presssupostari establert o, en cas de no esgotar-se, fins a finalitzar el present exercici pressupostari.

Les bases reguladores corresponents i els models normalitzats per a la presentació de sol•licituds estan a disposició dels interessas als Serveis Administratius (Ajuntament de Balaguer, plaça Mercadal, núm. 1) i a la pàgina web www.balaguer.cat.

El president de l’IMPIC
Jordi Ignasi Vidal Giné

Data de publicació: 16-08-2017

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat