Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

ENSENYAMENT

Escola La Noguera


Logotip

SITUACIÓ C/ Joan Miró, 2
TELÈFON 973 446 325
DIRECTOR Jordi Palací
WEB http://escolalanoguera.cat/
CORREU ELECTRÒNIC escolalanoguera@xtec.cat
OFERTA EDUCATIVA Educació infantil i primària

 

Col·legi     Col·legi

L’augment de població a Balaguer afavorí la creació d’un nou centre escolar que obrí les portes el curs 1972/73 i que popularment s’ha denominat “l’escola del Secà”.

L’Escola La Noguera és un centre de titularitat pública pertanyent a la xarxa de centres de la Generalitat de Catalunya. És una escola d’una línia que acull els nivells de 2n cicle d’educació infantil i primària (3-12 anys). Disposem de 3 unitats d’educació infantil i 6 d’educació primària, per tant el centre té 9 grups reconeguts.

La línia metodològica de l’escola situa a l’alumnat com a protagonista del seu procés d’aprenentatge (projectes, espais d’aprenentatge, treball cooperatiu...). Incorporem l’ús de les noves tecnologies (ordinadors, tauletes digitals, robòtica...) a l’aula. Fem una mirada al desenvolupament integral de la persones portant a terme diferents activitats que pretenen acompanyar als infants en el seu desenvolupament integral: filosofia 3-18, psicomotricitat vivenciada, escolta’m, mindfulness... Impliquem a l’alumnat en la presa de responsabilitats i decisions estimulant el sentit crític (tutories d’aula, assemblees de delegats i delegades...). Fomentem la participació de les famílies en el dia a dia escolar.

Som una escola activa, impulsem nombroses activitats didàctiques, culturals i festives; i participem en moltes activitats que ofereixen les entitats, institucions i l’administració local.

L’escola ofereix diferents serveis complementaris: l’acolliment matinal de matí i de tarda, el menjador escolar i les activitats extraescolars organitzades per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA).

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat