Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

ENSENYAMENT

Cičncia al Mercadal


Cičncia al MercadalEn el marc del Pla Municipal i Comarcal de Dinàmica Educativa que organitzen l’Ajuntament de Balaguer i el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera, el 19 d’octubre es celebrarà a la ciutat de Balaguer la fira “Ciència al Mercadal” on hi participaran més de 400 alumnes i més de 30 professors dels centres educatius de la nostra ciutat.

En els darrers anys, el Departament d’Ensenyament ha volgut donar un impuls especial a les STEAM: Ciències, tecnologia, Enginyeria, Art i matemàtiques, amb un mètoded’aprenentatge que busca els punts d’interconnexió entre aquestes disciplines desenvolupant un enfocament interdisciplinari dels processos d’ensenyament de les ciències.

Sota aquest paraigua i dins la Setmana de la Ciència, s’organitzen diverses activitats a Balaguer i comarca. El Concurs de Vídeos Científics “ Experiments de pel·lícula” n’és una de les més destacades. El concurs va adreçat a diferents etapes educatives que van des dels tres fins els divuit anys.
Donada la quantitat i qualitat dels vídeos recollits i sobre tot l’entusiasme dels nostres joves científics, volem difondre, a tota la comunitat educativa i a la ciutadania en general, els magnífics resultats d’aquests concurs amb la II fira “La Ciència al Mercadal” on els nens i nenes podran mostrar i explicar en directe els misteris de la ciència a tothom que s’apropi a la plaça.Els actors principals són per tant els nens i nenes i el jovent de les nostres escoles i instituts.

Per complementar els experiments el Museu de Matemàtiques de Catalunya,ajudats per l’alumnat de secundària,participarà de la festa aportant les Cúpules de Leonardo, tallers i altres materials didàctics.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat