Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

ENSENYAMENT

Cičncia al Mercadal


TallersDia: dijous 26 de març de 2020

Horari: de 9.30h a 12.30h

Lloc: plaça Mercadal

En el marc de la promoció i difusió de les activitats STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths) dels centres de la Noguera i de les activitats de la Setmana de la Ciència, el proper dijous 17 d’octubre tindrà lloc la tercera fira de "Ciència al Mercadal" en la qual volem recollir i representar en directe els experiments guanyadors en el VI concurs d’experiments de pel·lícula de la Noguera, acompanyat i amenitzat amb tallers i demostracions al voltant de la ciència a l’escola.

Fi de festa amb KAPLA
El taller consistirà en l'ocupació d'un espai ampli d’uns 60m² aproximadament, en el qual s'hi instal·laran 15.000 peces del joc de construcció Kapla i convidaran a jugar a tots els participants a la festa, aquestos podran experimentar durant tot el temps que vulguin amb aquest joc, tot creant i construint el que la seva imaginació els hi plantegi.

Aquest tipus d’activitat és tot un laboratori de construccions on l'alumnat de totes les edats podrà experimentar tot jugant. Durant tot el temps del taller els animadors dinamitzaran l’espai i ajudaran als participants a construir tot tipus d’estructures.

Al final del taller entre tots els participants podran destruir les construccions fetes com a final de festa.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat