Mercat del Vell

CartellMercat de segona mà i jornada de solidaritat amb les persones refugiades

Dia: dissabte  14 d'abril de 2018 (canviat per previsió de pluja)

Horari: de 10.00h a 20.00h

Preu inscripció parada: 5 euros

Límit d'inscripció: 04/04/2018

Lloc: passeig de l'Estació Porxos del carrer del Pont

Organitza: Associació de dones solidàries Dóna Pas

A les 12.30h i a les 19.00h: música tradicional amb Xavier Serret

A les 13.00h: Parlament i lectura de testimonis de persones refugiades amb Lleida pels refugiats

 

El Mercat del Vell és una iniciativa de l'associació Dóna Pas, que pretén oferir un espai per a la venda d'objectes "usats" a particulars i entitats amb la finalitat de contribuir a donar una alternativa d'increment d'ingressos a les famílies que ho vulguin; mostrar una forma de mercat ecològica, solidària i sostenible reaprofitant allò que no fem servir tot i tenir encara una vida útil i donar a conèixer la participació social i comunitària com a eina pel desenvolupament de la societat.

A més, en aquesta ocasió, s'ha convidat la plataforma ciutadana Lleida pels refugiats, que a la una del migdia explicaran la situació en què es troben milers de persones migrades i refugiades i llegiran alguns dels seus testimonis. Durant tota la jornada hi haurà una taula informativa d'aquesta plataforma.

La gent que vagi al mercat podrà col·laborar en un projecte de Lleida pels refugiats a Ventimiglia. Ho podrà fer comprant coca, la recaptació de la qual anirà destinada al projecte i portant material que fa molta falta a aquestes persones, com sacs de dormir, mantes, sabatilles esportives en bon estat, motxilles, material sanitari, bolquers, compreses, roba interior no usada...

El cantautor Xavier Serret, a dos quarts d'una i a les set de la tarda, interpretarà cançons tradicionals i alguna peça especialment per l'ocasió.