Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Xerrada: Sor Lucía Caram - Invulnerables

A càrrec de Sor Lucía Caram, directora de la Fundació Rosa Oriol

Dia: dijous 24 de maig de 2018

Hora: 21.00h

Lloc: Sala d'Actes de l'Ajuntament

Organitza: Penya barcelonista de Balaguer i Comarca

El programa "Invulnerables" contra la pobresa infantil, que impulsa la Fundació Rosa Oriol, juntament amb la Generalitat, l'Obra Social "la Caixa" i la Fundació del FC Barcelona arriba a Balaguer en forma de xerrada a càrrec de la directora de la Fundació Rosa Oriol, SOR LUCÍA CARAM.

"Invulnerables" treballa amb famílies en risc d'exclusió social i situació de pobresa i, a través d'un treball amb el menor i el seu nucli familiar, intenta igualar les oportunitats d'aquests nens i normalitzar el seu dia a dia.

L'objectiu d'Invulnerables és donar resposta a les necessitats bàsiques que no tenen cobertes aquestes famílies i oferir-los orientació, acompanyament i suport integral perquè puguin sortir d'aquesta situació de vulnerabilitat. Sor Lucía Caram ha explicat que, sobretot, el repte principal del programa és aconseguir, a través de l'educació, que tots els nens i joves tinguin les mateixes oportunitats.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat