Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Diagnosi sobre les violències sexuals i sexistes en espais festius de Balaguer

CartellL'Ajuntament de Balaguer ha contractat l’elaboració d’una Diagnosi sobre les dinàmiques pròpies de les violències sexuals i sexistes en espais festius del municipi.

Darrerament s'està visibilitzant com les desigualats de gènere i les violències sexuals i sexistes als espais festius són un dels problemes que cal abordar i erradicar a la nostra societat. Des de l'Ajuntament de Balaguer es vol afrontar aquesta problemàtica, recollint la informació necessària per decidir quines accions caldrà dur a terme i poder-la abordar amb eficàcia.

El procés d'elaboració de la diagnosi tindrà una durada de dos mesos i es realitzaran un seguit d'activitats per recollir informació del municipi i poder-ne extreure les conclusions principals sobre com afecta aquest fenomen als espais festiu del territori.

Entre les activitats proposades hi ha un qüestionari on-line, anònim i obert a tota la població sobre percepció i vivències de violències sexuals i sexistes en espais i entorns festius de Balaguer, que es pot realitzar fins el proper 28 de maig de 2019.

És per aquest motiu que us voldríem demanar la col·laboració realitzant el següent qüestionari (5-10 min aprox.):

- Qüestionari

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat