Marxa exploratòria per a dones

CartellEl proper divendres 7 de juny  de 20:00 h a 22:00 h tindrà lloc una marxa exploratòria per  a dones a Balaguer.

La marxa exploratòria té la finalitat de diagnosticar i analitzar els aspectes socials, físics i funcionals que condicionen la (in)seguritat en l’espai, aplicant una mirada de gènere interseccional i mitjançant un mètode participatiu.

Aquesta marxa és una de les accions que es duran a terme dins la diagnosi de violències sexuals i sexistes en els espais d’oci de Balaguer. 

La marxa s’iniciarà  al molí de l’esquerrà i posteriorment es faran cinc parades més fins arribar a l’estació de tren. A cada parada es generarà un espai de reflexió per a que cada persona participant pugui expressar allò que consideri oportú.

La marxa la guiarà el col·lectiu Punt 6, cooperativa de arquitectes, sociòlogues i urbanistes de procedència diversa amb més de deu anys d’experiència local, estatal i internacional.

La participació a la marxa està oberta a tota la ciutadania però hi ha un número màxim de persones participants, per aquest motiu, totes aquelles dones que vulguin participar-hi han d’enviar un email a imor@balaguer.cat.