Cloenda dels actes de la setmana del 8 de març amb la xerrada en línia sobre el llibre 'Mujeres invisibles para la medicina'

De l'autora Came Valls Llobet, que i protagonitzarà un espai de diàleg amb la participació i col·laboració d'Anna Estany.

Dia: dissabte 13 de març de 2021

Lloc: en línia

Hora: 11.30 h

Carme Valls Llobet: autora del llibre Mujeres invisibles para la medicina, és política i metgessa catalana, especialitzada en endocrinologia i medicina amb perspectiva de gènere, autora també de llibres com Mujeres invisibles, Mujeres salud y poder i Medio ambiente y salud: Mujeres y hombres en un mundo de nuevos riesgos. També ha estat guardonada amb una de les creus Sant Jordi 2020.
Anna Estany: balaguerina i catedràtica emèrita de filosofia de la ciència del Departament de Filosofia de la UAB.  Els últims anys ha treballat en filosofia de la salut pública y de l'epidemiologia social. Entre els seus treballs més recens, com capítols de llibre i articles en revistes, podem destacar Epidemiología ¿social?: hacia un enfoque interdisciplinar, Retos para la democratización del saber: el papel del diseño cognitivo, Design epistemology for research in public health i Cognición colaborativa ante el reto del coronavirus.   

Un cop s'hagi realitzat la presentació del llibre es procedirà a un espai de diàleg entre l'Anna Estany i la Carme Valls amb l'objectiu de traslladar la necessitat d'una medicina adaptada a les necessitats específiques de la dona.

 

 

Cartell