Cerimònia homenatge de vida a les persones que ens van deixar durant el confinament del Covid 19 i no van poder ser acomiadades - Silencis amb llum

Dia: diumenge 11 de juliol de 2021

Hora: 12.00h

Lloc: jardins del Parc del Sant Crist

Aforament limitat: 250 persones

Inscripcions: tancades

 

LA CIUTAT DE BALAGUER RETRÀ UN HOMENATGE DE VIDA AMB UNA CERIMÒNIA DE COMIAT A LES PERSONES QUE VAN MORIR DURANT EL CONFINAMENT I NO VAN PODER SER ACOMIADADES

El diumenge dia 11 de juliol a partir de les 12 h i als jardins del Parc del Sant Crist tindrà lloc la cerimònia “Silencis amb llum” per tal d’acomiadar a tots els balaguerins i balaguerines que no varen tenir un comiat tal i com les seves famílies i amics haurien desitjat a causa de la Covid-19.

Aquest acte està promogut per la Paeria de Balaguer en la seva memòria i serà conduït per la Remei Capitan, gerent de l’empresa Agraïments.

Amb aquest homenatge la Paeria vol oferir, en nom de tota la ciutat, un espai i uns moments d’escalf, d’acompanyament i de consol als balaguerins i balaguerines  que s’han vist afectats per aquesta situació.

A banda de l’homenatge públic,  la Paeria de Balaguer vol que la memòria d’aquestes persones perduri en el temps i s’ha creat una escultura en el seu record, obra de l’artista Erik Schmitz; una escultura en forma d’espelma feta amb pedra i forja que formarà part del ritual que tindrà lloc al final de la cerimònia.

L’acte comptarà amb diferents interpretacions musicals i de dansa i intervindran representants del món sanitari, de les famílies i l’autor de l’escultura, a més del paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal qui agrairà l’esforç fet per totes les forces de seguretat i altres col•lectius de voluntaris que van estar al davant, a primera línea cuidant tots els ciutadans i ciutadanes.

La Paeria de Balaguer recorda que caldrà inscriure's prèviament a l’enllaç silencisambllum.balaguer.cat per reservar espai i es podrà  fer per unitats familiars, seguint  les mesures marcades pel Procicat.

Cartell