CULTURA

Balaguer per La Marató - programa d'activitats de l'1 al 23 de desembre de 2017

Compra la teva motxilla en diferents comerços de la ciutat!!!! 2€

 

ACTIVITATS PRÈVIES AL 17 A BALAGUER

 

Divendres, dia 1 de desembre:

A les 15.45 h xocoZumbató! Vine a ballar zumba i participa per la Marató. Lloc: Escola La Noguera. Donatiu: 2€ de solidaritat i vas de xocolata calenta. Ho organitza: Escola La Noguera.

 

Dies 1 i 4 de desembre:

A les 17.30 h taller en família i berenar solidari. Decorem la llar i col·laborem amb la Marató. Obert a tothom, ANIMEU-VOS! Lloc: Llar d’Infants Els Putxinel·lis. Donatiu: 3€. Ho organitza: APA i Llar d’Infants Els Putxinel·lis.

 

Dissabte, dia 2 de desembre:

Durant tot el dia penja't la motxilla i allunya't de les infeccions! Lloc: Fira de Santa Llúcia (parada Creu Roja). Donatiu: 2€. Ho organitza: Creu Roja La Noguera. Hi col·labora: Mans Unides i Associació Comerciants ACB.

A les 10.00 h taller en família i esmorzar solidari. Prepara el teu photocall per les festes i col·labora amb la Marató. Obert a tothom. Lloc: Llar d’Infants Patufet. Donatiu: 3€. Ho organitza: AMPA i Escola Patufet.

Llonganissada popular. Lloc: Fira Santa Llúcia, al carrer de l’Escala. Ho organitza: Associació Dona Rural.

A les 22:00 h Balaguer i el country amb la Marató. Més de tres hores de dansa obert a tothom. Lloc: pavelló del Molí de l’Esquerrà. Preu: 3€. Ho organitza: Associació Grup Country Punta Taló.

Dies 4 i 5 de desembre: Decorem punts de llibre amb motius nadalencs. Lloc: Llar d’Infants Tic-Tac. Donatiu: 1€. Ho organitza: Llar d’Infants Tic- Tac.

 

A partir de dilluns, 9 de desembre:

Llaçades per la Marató! Lloc: Al passeig de l'Estació i a la plaça del Mercadal. Donatiu: 25€/ arbre (es pot fraccionar). Ho organitza: Associació Dones d'Almatà. Hi col·labora: Creu Roja la Noguera i Mans Unides.

 

Diumenge, dia 10 de desembre:

A les 10 h caminada maratoniana. Lloc: sortint des de la plaça del Mercadal es faran dues caminades: Resseguirem el Segre pel marge esquerra endinsant-nos a la bultra durant una hora i mitja, i una altra pujant al Pla d’Almatà passant per la muralla, portal del gel i plaça del Mercadal d’una durada de dues hores i mitja. Donatiu: 3€. Ho organitza: Centre Excursionista de Balaguer.

 

Dies 13 i 14 de desembre:

A la sortida de l’escola, berenar solidari per la Marató. Xocolatada amb melindros i magdalenes. Lloc: Escola Montroig. Ho organitza: AMPA Escola Montroig.

 

Dijous, dia 14 de desembre:

A les 17.00 h tarda solidària a favor de la Marató de TV3. Conferència sobre les malalties infeccioses, seguidament sorteig de lots. Lloc: sala d’ actes de la Residència Sant Domènec. Ho organitza: Residència Geriàtrica Sant Domènec.

 

Divendres, dia 15 de desembre:

A les 15:00 h sessió de zumba. Lloc: pati de l’escola de Gaspar de Portolà. Ho organitza: AMPA i Escola Gaspar de Portolà. A les 20 h contes en pijama, a càrrec de Jeep Gasulla, adreçat a infants de 5 a 10 anys. És necessària inscripció prèvia a la Biblioteca. Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat. Donatiu: 2€. Ho organitza: Biblioteca Margarida de Montferrat.


Dies 16 i 17 de desembre:

A partir de les 9:00 h tots tenim un costat dolç per la Marató. Obsequi d’un tros de pa de pessic, galetes, magdalenes... Lloc: pujada a la plaça del Mercadal i al passeig de l’Estació. Donatiu: 1€ Ho organitza: Escola Pia

 

Dissabte, dia 16 de desembre:

Durant el matí classes de Spinning i Campionat de Crossfit. Donatiu: la voluntat. Lloc: Gimnàs Punt d’Esport. Ho organitza: Punt d’esport Balaguer. A partir de les 18 h bingo solidari amb la col·laboració dels comerços de la ciutat. Lloc: escola Gaspar de Portolà. Ho organitza: AMPA i Escola Gaspar de Portolà

A les 11.00 h, 12.30 h i a les 17.00 h i 18.30 h marató de Concerts amb diferents audicions musicals per part dels alumnes. Lloc: sala del Centre Cívic (Carrer Miracle, 23) Ho organitza: Escola Municipal de Música de Balaguer.

 

DIUMENGE, 17 DE DESEMBRE

A partir de les 11 h bastonets i bastonada a les malalties infeccioses. Confecciona un bonic fermall o clauer fet amb bastonets de fusta. Seguidament combatrem el fred aprenent a ballar bastons i amb infusions d’herbes. Tot per 1€. Organitza: Ball de bastons del Casal Pere III. Lloc: passeig de l'Estació.

Durant tot el matí, taller de trenetes i polseres de fil. A càrrec de Creu Roja Joventut La Noguera. Lloc: passeig de l'Estació.

A les 11.30 h actuació itinerant del grup Batucada de l’Escola Municipal de Música Patakada Balaguer. Lloc: passeig de l'Estació.

A partir de les 11:00 h penja't la motxilla i allunya't de les infeccions! Donatiu: 2€. Organitza: Creu Roja La Noguera, Mans Unides i Associació Comerciants ACB 2021. Lloc: passeig de l'Estació.

D’11.00 h a 13.00 h 7a xocolatada solidària I VII Concurs d’ornamentació d’arbres i material de Nadal reciclat per part de les diferents escoles, a favor de la Marató. Donatiu: 1€. Organitza: Associació Comerciants de Balaguer Comercial ACB. Lloc: passeig de l'Estació.

A partir de les 11:00 h samarretes solidàries. Venda de butlletes a 1€ per el sorteig de dues samarretes del FB Barcelona i cistella de Nadal. Organitza: Penya Barcelonista de Balaguer i Comarca. Lloc: passeig de l'Estació.

D’11.00 h a 14:00 h obrim la caixa de les Diver Manualitats. Els nens podran fer tallers de postals nadalenques, de decoracions per l’arbre de Nadal i manualitats nadalenques amb pinyes conduït per tècnics especialitzats. Donatiu: 1€. Lloc: passeig de l'Estació.

D’11:00 h a 14:00 h que boti la Marató! Durant tot el matí, tots els nens i nenes que ho desitgin podran gaudir d’una bona estona saltant i botant per una bona causa. Donatiu: 1€. Organitza: centre d’Esplai Gaspar de Portolà. Lloc: passeig de l'Estació.

A les 11:00 h taller didàctic per la Marató. Donatiu: 1€. Ho organitza: Colla gegantera i grallera de Balaguer. Lloc: passeig de l'Estació.

D’11.00 h a 13.00 h fes-te bomber per la Marató! Possibilitat de pujar al camió i fer de bomber per una estoneta. Lloc: plaça del Mercadal. Donatiu: 1 €. Ho organitza: Parc de Bombers de Balaguer.

A les 12.00 h ballem country per La Marató! Els components del grup de country Punta Taló ens ensenyaran les seves habilitats en aquest ball. Ho organitza: Grup country Punta Taló. Lloc: passeig de l'Estació.

A les 12:30 h flashmob de la Marató, a càrrec de la Xemeneia - Espai de Dansa Moviment o Creació de Balaguer. Lloc: passeig de l'Estació.

A les 13.00 h actuació itinerant del grup de percussió Bandelpal de Balaguer. Lloc: passeig de l'Estació.

A partir de les 16.00 h festival de Nadal Martí i el Pessebre. L’escola organitza un festival de Nadal on hi participen els alumnes des de la llar fins a l’ESO. Donatiu: La recaptació del Festival. Lloc: Escola Vedruna Balaguer

A les 18:00 h marató artística amb l’actuació de diferents grups i entitats de la ciutat. Lloc: Teatre Municipal. Donatiu: 3€. Ho organitza: Comissió Organitzadora per La Marató.

 

Dissabte, 23 de desembre:

A les 19:00 h exhibició de Gimnàstica Rítmica i presentació dels conjunts 2018. Lloc: Molí de l’Esquerrà. Organitza: Club Gimnàstica Rítmica Balaguer.

 

Participants:

- Escoles i AMPES de Balaguer: Gaspar de Portolà, Escola Pia, Vedruna, La Noguera, Montroig
- Llar d’infants i AMPES: Patufet, els Putxinel·lis i Tic-Tac
- Biblioteca Margarida de Montferrat
- Escola Municipal de Música
- Xemeneia- Espai de Dansa Moviment o Creació de Balaguer
- Club Gimnàstica Rítmica Balaguer
- Centre d’Esplai Gaspar de Portolà
- Casa de Andalucia de Balaguer
- Creu Roja la Noguera
- Creu Roja Joventut
- Mans Unides
- Ass. de Comerciants Balaguer ACB
- Ball de Bastons del Casal Pere III
- Colla Gegantera i Grallera de Balaguer
- Parc de Bombers de Balaguer
- Grup Country Punta Taló
- Residència Geriàtrica Sant Domènec
- Penya Barcelonista de Balaguer i Comarca
- Associació Dona Rural
- Associació Dones d’Almatà
- Grup de Batucada la Patakada Balaguer—Alumnes Escola Municipal de Música
- Grup de percussió Bandelpal

Patrocinadors:

Espectacles Kroma
BMB lloguer taules i cadires
Check System
Logigràfic
Subirós representacions artístiques
Ajuntament de Balaguer

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat