Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

L'or del Segre. A la recerca del somni de Mariam

Taller d'or al riuRecorregut guiat pel Museu de la Noguera, el centre històric de Balaguer, visita al Centre d'Interpretació de l'Or i taller de recerca d'or al riu. Degustació d'oli d'oliva dels molins de la Noguera i vi del Castell del Remei.

Dia: dissabte 7 d'octubre de 2017

Inici: 10:30 al Museu de la Noguera.

Preu: 15 euros adults / 6 euros menors de 6 a 12 anys / Menors de 6 anys gratuït

Cal reserva prèvia al 973 448668. Places limitades

Més info: www.museucn.com

Posa't a la pell dels autèntics buscadors d'or i reviu la història de la recerca aurífera al riu Segre. endinsa't en la ciutat de Balaguer que, durant segles, va ser frontera andalusina; una ciutat de les mil i una nits on la Mariam - musulmana, jueva o cristiana- vivia cada dia la lluentor daurada en les aigües tranquil.les del Segre.

Visitaràs el Museu de la Noguera per conèixer la importància de la medina Balagi ( Balaguer ) dins d'Al-Àndalus i l'extracció aurífera del Segre. Passejaràs pel centre històric de Balaguer, fins al Centre d'Interpretació de l'Or del Segre, on aprendràs a separar les palletes d'or de l'arena. Buscaràs or al riu Segre i tastaràs l'oli dels productors de la Noguera i el vi del Castell del Remei.

Folletó informatiu

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat