Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Recerca d'or en família

Taller de recerca d'orVisita guiada i taller de recerca d'or tots els dies a les 11 h, 12 h i 13 h i  també dissabte a les 18 h i 19 h.

Consulteu horari a www.museucn.com

Preu: 5 € adults, 2,50 € grups, jubilats i pensionistes, 2 € menors de 16 anys.

Sense reserva prèvia.

Info: 973448668 / ordelsegre@balaguer.cat

PEL PONT DE MAIG TORNA LA FEBRE DE L’ OR A BALAGUER

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre de Balaguer organitza novament durant aquest pont de l'1 de maig l’activitat “Recerca d’Or en família”, una proposta única, emocionant i molt divertida que convida els visitants, tant grans com petits, a convertir-se durant una estona en autèntics buscadors d’or .

L’activitat, que tindrà una durada aproximada d’una hora, constarà d’una visita guiada per l’espai expositiu, per conèixer la història de l'explotació de l'or al riu Segre, seguit d’un taller de recerca artesanal d'aquest preuat metall a la zona dels safareigs. Al finalitzar tothom es podrà endur a casa totes les partícules d'or que trobi durant el taller.

Les visites, que s’adrecen a tot tipus de públic, no necessiten reserva prèvia i es faran tots els dies a les 11 h, 12 h i 13 h   i  també dissabte a les 18 h i 19 h del 28 d'abril a l'1 de maig.

Si és necessita més informació només cal adreçar-se al telèfon 973448668, al correu electrònic ordelsegre@balaguer.cat o consultar el web www.museucn.com  

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat