Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

L'Or del Segre. A la recerca del somni de Mariam

Taller de recerca d'orDia: dissabte 1 de juny de 2019

Horari: de les 10.30h a les 14.00h

Lloc: Centre d'Interpretació de l'Or del Segre

Recorregut guiat pel Museu de la Noguera, el centre històric de Balaguer, visita al Centre d'Interpretació de l'Or i taller de recerca d'or al riu. Degustació d'oli d'oliva dels molins de la Noguera i vi DO Costers del Segre.

Es necessari reserva prèvia amb un mínim de 5 dies d'antelació al 973448668

Més info: www.museucn.com

Posa't a la pell dels autèntics buscadors d'or i reviu la història de la recerca aurífera al riu Segre. endinsa't en la ciutat de Balaguer que, durant segles, va ser frontera andalusina; una ciutat de les mil i una nits on la Mariam - musulmana, jueva o cristiana- vivia cada dia la lluentor daurada en les aigües tranquil.les del Segre.

Visitaràs el Museu de la Noguera per conèixer la importància de la medina Balagi ( Balaguer ) dins d'Al-Andalús i l'extracció aurífera del Segre.
Passejaràs pel centre històric de Balaguer, fins al Centre d'Interpretació de l'Or del Segre, on aprendràs a separar les palletes d'or de l'arena.
Buscaràs or al riu Segre i tastaràs l'oli dels productors de la Noguera i el vi DO Costers del Segre.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat