Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

A l'estiu l'or el busquem al riu

Taller de recerca d'orDies: tots els dimecres i dissabtes de juliol i agost de 2019

Taller d'iniciació a la recerca d'or al riu.

Horari: dimecres de 11.00 a 13.00 h i dissabte de 18.00 a 20.00 h

Cal reserva prèvia. Places limitades.

Adults 8 €/ Menors de 16 anys 5 €

Més informació: 973 448 668, ordelsegre@balaguer.cat, www.museucn.com

A l'estiu l'or el busquem al riu" és una activitat adreçada a tot tipus de públic, sobretot el familiar, que pretén donar a conèixer una activitat única, emocionant i molt divertida com és el de la recerca de partícules d'or a la llera del riu Segre.

El punt de trobada és el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre per recollir el material necessari pel taller i, tot seguit, es baixa a la llera del riu on, els nous buscadors d’or, coneixeran la història de l'explotació d'aquest metall al riu Segre i aprendran la tècnica manual per poder-les extreure. Al final de l'activitat es podran endur totes les que trobin dins d’un vial de plastic que facilitarà el personal del Centre.

Les visites, que tenen les places limitades i necessiten reserva prèvia, es duen a terme els dimecres a les 11 h i els dissabtes a les 18 h al preu de 8 € els adults i 5 € els menors de 16 anys.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat