Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Cinema


Cicle Gaudí de Cinema ENTRE DOS AGUAS

Dia: divendres 29 de març de 2019

Hora: 21.30 h

Lloc: sala d'actes de l'Ajuntament

Preu: 4,5 €

No recomanada a menors de 16 anys

Millor pel·lícula en llengua no catalana, millor direcció, millor actor protagonista, millor fotografia, millor so, millor muntatge i millor música original. Fins a set vegades va sonar el nom d'"Entre dos aguas" entre els guanyadors de la XI Gala dels Premis Gaudí 2019, una gala plena d'humor i màgia presentada pel mag Lari.

Israel Gómez, el protagonista de la pel·lícula, ha obtingut el guardó al millor actor masculí, estatueta que per primera vegada ha anat a parar a un actor no professional que s'interpreta a ell mateix.

Sinopsi:
El llargmetratge continua la història iniciada el 2006 amb "La leyenda del tiempo". Si a la primera pel·lícula Lacuesta exposava el pas de la infància a l'adolescència de l'Isra i el Cheíto, dos germans gitanos, a "Entre dos aguas" -les aigües del bé i les del mal-, ens narra la lluita de l'Isra per la supervivència en un entorn molt dur, amb la mort, el dol i la soledat com a rerefons. És també una reflexió sobre els estigmes i la dificultat de revertir un destí poc propici, quan aquest té les cartes tan marcades. I finalment és un retrat d'emocions que van canviant al llarg dels anys, que fan que l'espectador es posi dins la pell dels protagonistes.

 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat