Cinema

Cicle Gaudí de Cinema: La dona il·legal per Ramon Térmens

Dia: divendres 24 de setembre de 2021

Hora: 20:15h

Lloc: Sala d'Actes de la Paeria.

Preu: 4,5 €

Durada: 119 minuts

L'Acadèmia de Cinema Català  promou conjuntament amb el Departament de Cultura i diferents ajuntament catalans, un Circuit estable de cinema català per apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya. El Cicle Gaudí de Cinema es projecta a la ciutat de Balaguer el darrer divendres hàbil de cada mes, del setembre fins al juny.

Es tracta de pel·lícules d'estrena recent i probables candidates als Premis Gaudí, que busca conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.
LA DONA IL·LEGAL, dir. Ramon Térmens
Estrena comercial: 11 de desembre de 2020. VO Català, versions subtitulades en castellà i anglès.

"Fernando Vila és un advocat d'immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d'una jove kosovar, Zita Krasniqi. Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d'Internament d'Estrangers) i les autoritats declaren que s'ha suïcidat. Fernando busca l'ajuda de l'única amiga de la víctima, Juliet Okoro, una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre Fernando prova d'esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas i aviat comença a destapar un cas de corrupció i abusos sexuals dins del sistema de deportacions de l'Estat espanyol."

Cartell