Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Cinema


Cicle Gaudí de Cinema - El viatge de la Marta

CartellDia: divendres 31 de gener de 2020

Projecció de la pel.lícula El Viatge de la Marta dirigida per Neus Ballús

Hora: 21.30 h

Lloc: Sala d'Actes de la Paeria.

Preu: 4,5 €

L'Acadèmia de Cinema Català  promou conjuntament amb el Departament de Cultura i diferents ajuntament catalans, un Circuit estable de cinema català per apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya. El Cicle Gaudí de Cinema es projecta a la ciutat de Balaguer el darrer divendres hàbil de cada mes, del setembre fins al juny.

Es tracta de pel·lícules d'estrena recent i probables candidates als Premis Gaudí, que busca conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.
EL VIATGE DE LA MARTA (STAFF ONLY), dir. Neus Ballús
Estrena comercial: 25 d'octubre de 2019. VOCatalà, francès.
Secció official al Festival de Màlaga.

“La Marta, una noia de 17 anys, va de vacances a un ressort a Àfrica amb el seu  pare i el seu germà petit. S’avorreix molt i prefereix passar més temps amb els treballadors de l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran a la família a parlar i mirar d’entendre’s. El viatge es convertirà per tots en una experiència molt més rica del què podien imaginar.”

 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat