Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CASAL DE CIUTAT
LAPALLAVACARA

LAPALLAVACARAMÚSICA & TAPES

CartellJOAN BLAU

Dia: dimarts 20 d'agost de 2019

Hora: 20.30h

Lloc: terrassa de Lapallavacara

Tapa: 1€

 

JOAN BLAU:
Cantautor de Balaguer que inicia la seva carrera l’any 2015. Concretament l’onze de desembre a la presentació del llibre “Cambio de rasante” de Víctor Lorenzo, on realitza la seva primera actuació en solitari. Aquest és el detonant de més de cent cinquanta concerts realitzats fins al dia d’avui.

El Juny de 2016 presenta el single “Blau”, dues cançons que formen part del seu primer treball, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. “Somnis” és el nom del disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona.

L’abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes, presenten el single “23 d’abril”, La nova cançó de Sant Jordi, la cançó te una acollida immensa.

Al novembre de 2018 presenta el single “Cafè”, una cançó plena de present, passat i futur. El 15 de febrer de 2019 presenta el seu nou EP “La Clau” a la Sala Barts Club de Barcelona.

Als seus concerts intenta aportar la seva personalitat, creant un clima íntim, natural i alegre; sobretot que el públic passi una bona estona.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat