Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

ENCONTATS

Gran Reserva de Rhum&Cia

Circ i teatreDia: diumenge 1 de març de 2020

Hora: 12.00h

Lloc: Teatre Municipal

Edat recomanada: A partir de 3 anys

Preu: 6 € a partir d’1 any

Aforament limitat: 700 persones

Circ i teatre

GRAN RESERVA, un maridatge d’humor hilarant fruït de les millors collites dels darrers anys. En aquest tast que els proposem, deixin-se guiar pel nostre esbojarrat equip de sommeliers (els reconeixeran pel nas vermell, signe inequívoc del càrrec) i veuran la vida amb uns altres ulls, potser més vidriosos i embriagats.
A GRAN RESERVA trobaran moments de textura envellutada amb els grans clàssics de tota la vida sota la mirada de Rhum&Cia, moments de textura més àcida amb els números de creació pròpia tan marca de la casa, i moments de textura més sedosa, fins i tot amb llàgrima de caiguda lenta, tenyits d’un entorn poètic i màgic.
Una degustació ideal per a colpejar la nostra consciencia més íntima i fer-nos perdre la noció de qui som. Un beuratge que ressuscita, a través de les emocions més absurdes, la nostra part més impulsiva, adormint el costat més racional que ens dirigeix en el nostre dia a dia.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat