Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

ENCONTATS
Encontats

JORNADA PROFESSIONAL 2019

DIA: dimecres 3 dĺabril
HORARI: de 10 a 14 h
LLOC: Biblioteca Margarida de Montferrat
Places limitades prŔvia inscripciˇ al correu biblioteca@balaguer.cat


Endinsar-se en el bosc. La conversa literÓria a travÚs dels Ólbums.
EstratŔgies per dinamitzar els clubs de lectura
A cÓrrec dĺAnna Juan Cantavella

Els Ólbums sˇn un dels formats mÚs interessants per treballar l'educaciˇ literÓria dels infants. La producciˇ actual i les seves caracterÝstiques fan d'ell un objecte idoni per a la lectura en veu alta, per a la conversa literÓria, per la relectura i per a la configuraciˇ d'itineraris lectors diversos que ajuden a eixamplar la mirada sobre la lectura i a arribar a lectors molt diferents. Aquesta petita formaciˇ posa lĺŔmfasi en aquestes bondats i vol ser un primer contacte amb la conversa literÓria com eina bÓsica per a dinamitzar clubs de lectura infantils i juvenils.

La sessiˇ estarÓ dividida en tres moments: Una introducciˇ, una immersiˇ metodol˛gica i un cas prÓctic, on portarem a terme una conversa literÓria.

1. Les bondats de lĺÓlbum per a la conversa literÓria
2. Com preparar un guiˇ de conversa: dels aspectes literaris a les preguntes
3. Un exemple de conversa literÓriaAnna Juan Cantavella

Doctora en Antropologia Social i Cultural i MÓster en Llibres i literatura infantil.
Treballa com a docent i investigadora en el camp de la didÓctica de la literatura. ColĚlabora amb el grup de recerca GRETEL. Actualment Ús responsable de la seu catalana de l'editorial Wonder Ponder, Filosofia visual per a nens (http://www.wonderponderonline.com/inici) i dissenya i porta a terme formacions i tallers dĺeducaciˇ literÓria per a mediadors, famÝlies i infants, en diferents contextos.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat